reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

A to zdjecia kołyski i łóżeczka. Ale wstawie jeszcze zdjecie łóżeczka jak już będzie prześcieradło i ochraniacze to ładniej się będzie prezentowało :)

DSC_0770.jpgDSC_0769.jpgDSC_0766.jpgDSC_0765.jpg

Mi położna mówiła, że mimo wszystko te podkłady z belli są najlepsze, bo są bawełniane. Always pewnie będzie siatka i może się tam wszystko "zaparzyć" . Ja jeszcze kupiłam podpaski urologiczne Seni. Też są bawełniane, ale mają anatomiczny kształ i klej do przyklejenia.

Ja jeszcze nie wiem co na wyjście, dużo zależy od pogody :) a może być różnie :D

Załączniki

• DSC_0770.jpg
    DSC_0770.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC_0769.jpg
    DSC_0769.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC_0766.jpg
    DSC_0766.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0765.jpg
    DSC_0765.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Vesunna super :)

Natasza no jak mogłam zapomnieć o Twoich zakupach hehe

A kurier był tyle że u sąsiada zostawił, bo ponoć w domu nikogo nie ma.. Hmmmmm...

Załączniki

• 1425484117906.jpg
    1425484117906.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 87
  • 1425484131896.jpg
    1425484131896.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 78
  • 1425484141696.jpg
    1425484141696.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 73
  • 1425484151929.jpg
    1425484151929.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 72
Vesunna ślicznie! :-)

Doli, no wiem, że Bella okropna, bo już używałam po usunieciu mięśniaków, ale tak jak pisze Vesunna, mają być oddychające, więc w szpitalu się przemęczę.
To ja chyba butelek pakować nie będę, tylko mąż mi dowiezie.

Doli zastanawiałam się nad tym termosem co masz :) kusił mnie ten ochraniacz na smoczek ale jednak wybrałam z firmy twoich butelek :) super zakupy :)

Vesunna super :)

natasza wzięłam bo tańszy był hahahahahahahahaha serio ;-) i w kolorze mojego wózka no i na smoka ma opakowanie :p

milia ja to pamiętam, że leżałam z goła piczą bo wietrzyć trzeba było..ble. a tu co chwila goście do pacjentek a ja przy drzwiach
:p

Doli, zadzwoniłabym opierniczyć... ale dobrze, że dotarło :-) też mam przewijak ceba :-)
Pytałam położną w szpitalu i powiedziała, że teraz już się tak nie wietrzy, że się leży bez niczego, tylko dlatego te oddychające podpaski i majtki siatkowe muszą być i podobno tak się też dobrze wietrzy :-)

reklama
natasza to jest wielorazowy podklad do przewijania z takiej ceratki :-)
myślę, że sie przyda bo z pierwszym miałam zawsze jakiś ręcznik do samochodu czy coś a tak to będzie to

milia ufffffffff... :D :D ja już spakowałam siatkowe majty i tylko 1 paka belli mi się zmieści :szok: mała ma torbe..hmm..

Do góry