reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Marela śliczny. Tak z ciekawości ile dałaś? Bo na grupie lokalnej wczoraj dziewczyna wystawiła podwójny za 5.5 tys

Marela super :)

My wczoraj złożyliśmy nasz. Kupiony 2 lata temu, nieużywany. Już zapomniałam instrukcji obsługi ale daliśmy radę.
Pewnie teraz kupiłabym inny no ale mieliśmy po starszej siostrze i M się uparł żeby zacząć go używać.

Aylin ale v3? Nie no tyle bym nigdy nie dala. To co on ma? Moze nowka i ma ten zestaw zimowy i letni. Ja mysle dokupic podstawke choc moj mlody juz duzy tylko leser jeszcze zobacze. No i fotelika brak bo stary to jak przedpotopowy.
Dalam 2200+wysylka ok 60 zl.

Marela a gdzie nowy - używany niecale 2 lata. Kobita twierdzi ze dala 8 za niego.
No ty to super cenę miałaś. Juz dostarczony?

Tak wczoraj juz przyszedl. Stoi rozlozony w salonie i nadal nie wierze co chwile go dotykam ;) Teraz musze go umtc co sie da poprac. M podjal sie mycia stelazu az mi szkoda go rozkladac;)
Lei dzieki wielkie ;)

reklama
A ja się nie powstrzymałam i kupiłam jeden na rozm.62 a drugi na rozm. 68 ;) udało mi się licytacje wygrać i razem z przesyłka wyszło mi jakieś 37 zł.

Załączniki

• 1423844550391.jpg
    1423844550391.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 72
  • 1423844565160.jpg
    1423844565160.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 68
Do góry