reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Sluchajcie Ciagle Szukam Wozka I Nic Nie Moge Znalezc-juz Zglupialam Tyle Tego Jest!nie Wiem Juz Na Co Zwwrocic Szczegolna Uwage Bo Tak Naprawde Jak Sie Przeczyta Te Wszystkie Opisy To Kazdy Ma To Samo!nie Wiem Na Co Sie Zdecydowac-wy Juz Cos Macie?

Wozek juz wybralam i co prawda nie jestem w stu procentach do niego przekonana, ale juz nie ogladam innych. tak naprawde podobaj mi sie wozki te takie stare retro.:tak: nie pamietam jak one sie fachowo nazywaja , ale to sa takie z pzred 20 lat.kosztuja fortune i jeszcze ciezkie wielkie i nie praktyczne, ale za to sliczne.;-)
Wybralismy wozek wysoki,(oboje wysocy jestesmy) z pompowanymi kolami, z ktorego robi sie spacerowka, i ma nasidelko, nie jest za ciezki i kolorystycznie jest uniwersalny. tak naprawde nie wiem na co powinno sie zwarac uwage. ale chyba dobry wybralam:-) :-) :-) :-)

Sluchajcie Ciagle Szukam Wozka I Nic Nie Moge Znalezc-juz Zglupialam Tyle Tego Jest!nie Wiem Juz Na Co Zwwrocic Szczegolna Uwage Bo Tak Naprawde Jak Sie Przeczyta Te Wszystkie Opisy To Kazdy Ma To Samo!nie Wiem Na Co Sie Zdecydowac-wy Juz Cos Macie?

Moge ci napisac na co ja zwracam uwage.
Moj wozek musi :
- miec pompowane kola
- miec gondole
- miec plasko lub prawie plasko rozkladajaca sie spacerowke
- miec przyzwoita wage, a wiec ponizej 20kg
- miec pasy bezpieczenstwa dla dziecka
- miec opcję montowania fotelika samochodowego
- miec mozliwosc montowania spacerowki w obu kierunkach lub przekladana raczka
- miec dobrą opinię uzytkownikow!
- nie byc tandetny:baffled:
- i na koniec musi najzwyczajniej w swiecie spelniac oczekiwania estetyczne mamusi...w zyciu bym nie kupila czegos na odczepnego, musi mi sie podobac, inaczej w zyciu bym wozkiem nie wyjechala na ulice :-p

Biorac pod uwage te wymagania poki co liderem jest Mutsy. Musze go jednak jeszcze obejrzec na zywo i wtedy podejme ostateczna decyzje.

Wozek juz wybralam i co prawda nie jestem w stu procentach do niego przekonana, ale juz nie ogladam innych. tak naprawde podobaj mi sie wozki te takie stare retro.:tak: nie pamietam jak one sie fachowo nazywaja , ale to sa takie z pzred 20 lat.kosztuja fortune i jeszcze ciezkie wielkie i nie praktyczne, ale za to sliczne.;-)
Wybralismy wozek wysoki,(oboje wysocy jestesmy) z pompowanymi kolami, z ktorego robi sie spacerowka, i ma nasidelko, nie jest za ciezki i kolorystycznie jest uniwersalny. tak naprawde nie wiem na co powinno sie zwarac uwage. ale chyba dobry wybralam:-) :-) :-) :-)

Zapodaj jakies zdjecia :tak:

Oj kochana ze zdjeciami wozka bedzie problem bo u mamy lezy zapakowany i czeka na pzresylke. ale jak tylko go dostane do napewno co zamontuje:-D :-D
Jutro porobie zdjecia ciuszkow jakie juz mam to zamieszcze:tak: :tak:
Wiecie co ja to tak jeszcze mam obawy co do kupowania . wszystko co juz mam to kupila mama lub siostra. a my jakos sie troche obawiamy.
Chyba mi jakies przesadu weszly w glowe.tylko podobno do ruchow nie powinno sie kupowac , ruchy sa a obawa zostala.;-) ;-) ;-) ;-) POczekam chyba jeszcze do usg i wpadne w szal kupowania:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Chyba dobrze sie prowadza ale nie widza mi sie chyba wzrokowo.Chociaz teraz widzialam babeczke z jakims nowym modelem trojkolowca i calkiem fajny bym. niestety nie iwem coz to za model byl. :-)

Oj kochana ze zdjeciami wozka bedzie problem bo u mamy lezy zapakowany i czeka na pzresylke. ale jak tylko go dostane do napewno co zamontuje:-D :-D
Jutro porobie zdjecia ciuszkow jakie juz mam to zamieszcze:tak: :tak:
Wiecie co ja to tak jeszcze mam obawy co do kupowania . wszystko co juz mam to kupila mama lub siostra. a my jakos sie troche obawiamy.
Chyba mi jakies przesadu weszly w glowe.tylko podobno do ruchow nie powinno sie kupowac , ruchy sa a obawa zostala.;-) ;-) ;-) ;-) POczekam chyba jeszcze do usg i wpadne w szal kupowania:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

O, to ty juz masz kupiony wozek??
no prosze :-p

co do wyprawki to ja sobie ustalilam taki termin "niekupowania" do 20tc.
potem uznalam,ze co miesiac bede cos kupowac, zeby nie zostac na koniec z jednym wielkim wydatkiem i bolem glowy w sklepie od tego ile tego wszystkiego trzeba kupic :elvis:

Dzieki,
A Co Myslicie O Trojkolowcach?

szczerze mowiac nie mam zdania;-)
wiem tylko, ze gdyby jakis taki wozek bardzo mi sie podobal i spelnial wszystkie ww. moje wymagania to na pewno bym go kupila :happy:

O, to ty juz masz kupiony wozek??
no prosze :-p

co do wyprawki to ja sobie ustalilam taki termin "niekupowania" do 20tc.
potem uznalam,ze co miesiac bede cos kupowac, zeby nie zostac na koniec z jednym wielkim wydatkiem i bolem glowy w sklepie od tego ile tego wszystkiego trzeba kupi :happy:
kupiony juz mam :tak: , tylko ze ja go nie kupowalam tylko mama.Ja to jeszcze sie troche sama obawiam. jak juz pisalam zaczekam do usg do 1.11 i bede kupowac , kupowac , kupowac:-D :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
hej dziewczyny co wy zrobilyscie z moja ciezarowa, od kompa nie moge jej oderwac, zrobila sie dziwna nawet na zakupy nie moge jej wyciagnac

Do góry