reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
co do gondolki, to tak jak Agutek pisała, my nie mieliśmy gondolki

ja nie mam jeszcze czym sie chwalić
ale jak będę miała to Wam nie odpuszczę :-D

Moje nowe zdobycze:

133953394

133946718

133939916

134003862

Czyli jednak chlopczykowe :-)
ja swoich na razie nie wklejam, bo pomyslicie ze zwariowalam
siatka rozowosci

Czy ja wiem czy chłopczykowe?
Dziewczynce w niebieskim też ładnie, a ja póki co mam alergię na różowości dla dziewczynek:-D
Może mi się odmieni, kto wie....ale męczą mnie te róże wśród dziewczęcych ciuszków :-p
Ciuszki, które kupuję staram się wybierać w kolorkach uniwersalnych. Błękit jak dla mnie taki jest :tak:

Anija - a Ty juz wiesz ze bedzie Julka czy poprostu jak sie okaze boy - to będą nowe zakupy....? ;-) Ja czekam do czasu az sie dowiem, chociaz wszystko co na allegro ogladam to dla chłopców. Ale mnie korci bardzo żeby już kupować, licze że za 2-3 tyg okaże się kto tam mieszka.

Ja czekam do czasu az sie dowiem, chociaz wszystko co na allegro ogladam to dla chłopców. Ale mnie korci bardzo żeby już kupować, licze że za 2-3 tyg okaże się kto tam mieszka.

Zawsze można uniwersalne kupować, bo może sie okazać, że do końca ciąży nie będzie wiadomo kto tam mieszka...róznie bywa ;-)

reklama
Do góry