reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Bogda jeśli o trójkołowce chodzi to znajoma (mama dwójki małych dzieci) polecała mi Quinny Speedi a to właśnie trójkołowiec. Przez to, że ma 3 koła jest też lżejszy. Ja jeszcze się nie "przymierzałam" do 3 kołowca ale mąż w jakimś sklepie oglądał, chyba właśnie Quinny i mówił, że mu się dziwnie go prowadziło. To pewnie kwestia przyzwyczajenia.. Podobno sa dobre jak się np. lubi chodzić po górach choć ja osobiście chyba wolałabym dzieciaka w nosidełku niż w wózku na górskim szlaku.

Najlepiej jak sobie w sklepach pojeździsz i pomanewrujesz różnymi wózkami. Pewnie nawet trókołowiec trójkołowcowi nie równy ...

wczoraj byliśmy z mężem w sklepie z wózkami i zakochaliśmy się mutsy:-) szczególnie ten kolor
2a0luz6.jpg
tylko nie wiemy który stelaż jest najlepszy:confused:

Niestety Mutsaki tak maja, ze jak sie do nich przymierzy to juz przepadlo :tak:
ja mam trojkolowy wlasnie, moim zdaniem jest super.
Queene sie psuja, obie z moich koleazanek kotre mialy je, byly juz reklamowac.
Moze taka partia sie trafila nie wiem.

moj ulubiony kolor :szok:

super mutsiak :tak:

wklej spacerówke plizzzzzz

czy foteliki prima play do mutsiakow tez sa w tym kolorze ??

jak my kupowalismy to nie bylo tego koloru

naprawde jest extra !!! :-):-):-)

reklama
Do góry