reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Agutek - nawet mnie nie strasz :-) no to 3D moze cos zdziała ....CHCEMY JUŻ WIEDZIEĆ!

Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, której znajoma jest w 8 miesiącu i nadal nie wie co...bo na badaniach tak się dziecko dziwnie układa, że lekarz już sam nie jest pewien.
Inna koleżanka w dniu porodu miała potwierdzone kolejny raz z kolei - będzie córa. Urodził się syn:laugh2:
Dlatego ja nawet ja usg mi pokaże płeć to nie zaufam do końca i mimo wszystko będę się starała wybierać ciuszki uniwersalne.
Bo szkoda by było tej kasy i gdyby nagle sukienki trzeba było zmieniać na spodnie i na odwrót:-p

reklama
Anija - a Ty juz wiesz ze bedzie Julka czy poprostu jak sie okaze boy - to będą nowe zakupy....? ;-) Ja czekam do czasu az sie dowiem, chociaz wszystko co na allegro ogladam to dla chłopców. Ale mnie korci bardzo żeby już kupować, licze że za 2-3 tyg okaże się kto tam mieszka.

ja mam przeczucie na Julcie ale pewnosci nie mam, raczej pobozne zyczenie
jak sie okaze boy to mam szafe za malych po Jasiu ciuszkow, niektore nawet z cena bo za szybko urosl
a te rozowe cudenka mozna zawsze odstapic
tyle mi sprawilo radosci ich kupowanie ze nie bede rozczarowana jesli nawet ich potomkowi nie zaloze

Zaniosłam dziś L4 do pracy i się "chwaliłam" synem ale po tym co usłyszałam to sama zaczynam mieć wątpliwości czy to się przypadkiem nie zmieni w dniu porodu....

A właśnie zamierzam coś kupić na allegro.... męskiego.... Trudno najwyżej dziewczynka się będzie męsko nosić ;)

moja dziewczyna ma dużo męskich ciuszków a to dlatego, ze jak są ładne to kupuję :-)
w sumie to nie przepadam za rajstopami, więc sama nie często pcham w nie córe :-D

gorzej by było w drugą stronę :eek::-D

Nooo to ja się musze pochwalić - po raz pierwszy w życiu wygrałam aukcje na allegro (w sumie 2 razy sie w to "bawiłam" ;)) no i powinnam dostać 40 ciuchów dla malucha takich, które od biedy dziewczynka też ponosi :).
Ależ to emocje ;). Nie mogę się angażowac w to allegro przed terminem porodu bo jeszcze go przyśpiesze ;).

Plci tez jeszcze nie znam , ale moja mama i siostra uwazaja zze to dziewczynka bedzie , wiec cala siate ciuszkow dostalam.Sukienusie rozowe, falbanki i takie tam slicznosci.Jak okarze sie ze to chlopaksie w brzuchu rozwija to chyba bedzie w sukienkach chodzil.Takie one wszystkie sliczne ze szkoda mi bedzie je odstawiac do szafy albo odstepowac komus.Pozatym to na poczatku to i tak nikt nie wie czy to chlopiec czy dziwczynka:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Nooo to ja się musze pochwalić - po raz pierwszy w życiu wygrałam aukcje na allegro (w sumie 2 razy sie w to "bawiłam" ;)) no i powinnam dostać 40 ciuchów dla malucha takich, które od biedy dziewczynka też ponosi :).
Ależ to emocje ;). Nie mogę się angażowac w to allegro przed terminem porodu bo jeszcze go przyśpiesze ;).
Allegro i ebay to rzeczywiscie niezwykle emocjonujace zakupy.Ja sie butami tak emocjonuje.czesto nie chodzi juz o te buty ale tylko o wygrana aukcje. i jak mnie ktos podbija to sie wsciekam i daklej gram. chyba jestem chazardzistka :))))

Plci tez jeszcze nie znam , ale moja mama i siostra uwazaja zze to dziewczynka bedzie , wiec cala siate ciuszkow dostalam.Sukienusie rozowe, falbanki i takie tam slicznosci.Jak okarze sie ze to chlopaksie w brzuchu rozwija to chyba bedzie w sukienkach chodzil.Takie one wszystkie sliczne ze szkoda mi bedzie je odstawiac do szafy albo odstepowac komus.Pozatym to na poczatku to i tak nikt nie wie czy to chlopiec czy dziwczynka:-) :-) :-) :-) :-) :-)

no chyba ze wlasnie zmieniasz pileuszke, wtedy to juz nie ma watpliwosci :-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale się uśmiałam
tylko wtedy nie rób dziecku zdjęć na pamiątkę :-D

reklama

Zawsze można szybko zrobić drugi strzał i może tym razem się uda :cool2: :cool2:

Do góry