reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

o foteliku nic nie wiem ale poszukam:-) ale najlepsze jest to że można wszystko kupic w innym kolorze np. spacrówkę ciemniejszą bo wadomo co dzieciaki wyprawiają w spacerówce:szok:

reklama
2711_rn.jpg

jest w tym kolorze

a synuś w samochodzie będzie jeździł na kolanach u Pariski ?? :-)

nie wybralismy zadnego wózka narazie :no:
mam na mysli podwójny

moze sie dokupi taki podnóżek ???

mutsy-stepupboard.jpg

kurde nie wiem sama..

jeszcze bede myslec...

a widziaslyscie te małe kółka do mutsy ??

front-swivel.jpg

Ja sie ostatnio zastanawialam nad tym podnozkiem. Ale poltora roczne dziecko chyba potrzebuje jeszcze snu na spacerze.

Sa tez takie podwojne wozki z ktorych potem demontujesz jedno siedzenie i masz zwykly, pojedynczy.

Niezla zagwozdka.

szkoda że fotelik taki ciemny:no: ale ten niebieski jest boski:-D tylko gorzej jak będzie dziewczynka ale chyba dziewczynka może miec taki kolor wózka:confused:

reklama
wózku mutsy mają tak fajne materiały że nawet zdjęcie tego nie oddaje:tak: ten niebieski w sklepie byl z taka perłowa poswiata:tak:

Do góry