reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

o foteliku nic nie wiem ale poszukam:-) ale najlepsze jest to że można wszystko kupic w innym kolorze np. spacrówkę ciemniejszą bo wadomo co dzieciaki wyprawiają w spacerówce:szok:

reklama
2711_rn.jpg

jest w tym kolorze

a synuś w samochodzie będzie jeździł na kolanach u Pariski ?? :-)

nie wybralismy zadnego wózka narazie :no:
mam na mysli podwójny

moze sie dokupi taki podnóżek ???

mutsy-stepupboard.jpg

kurde nie wiem sama..

jeszcze bede myslec...

a widziaslyscie te małe kółka do mutsy ??

front-swivel.jpg

Ja sie ostatnio zastanawialam nad tym podnozkiem. Ale poltora roczne dziecko chyba potrzebuje jeszcze snu na spacerze.

Sa tez takie podwojne wozki z ktorych potem demontujesz jedno siedzenie i masz zwykly, pojedynczy.

Niezla zagwozdka.

szkoda że fotelik taki ciemny:no: ale ten niebieski jest boski:-D tylko gorzej jak będzie dziewczynka ale chyba dziewczynka może miec taki kolor wózka:confused:

reklama
wózku mutsy mają tak fajne materiały że nawet zdjęcie tego nie oddaje:tak: ten niebieski w sklepie byl z taka perłowa poswiata:tak:

Do góry