reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Chodzi mi dokladnie o urban driver!
anija ale czy ktos ci powiedzial, ze sie da, czy juz pralas??
Bo moja siostra tez kupila rewelacyjny wozio i powiedziano jej ze nie ma najmniejszego problemu, zeby go rozlozyc i wyprac. Jednakze guzik prawda. Nie da rady. Probowalyslmy 2 godzinki bez skutku.

da się

ja rozbierałam i prałam
tylko, że nie zabezpieczyłam rzepów i się zrobił taki zmechacony w jednym miejscu :baffled:

to ja sie zwroce do doswiadczonych mamus o rade...:happy2:

powiedzcie czy te wozki rzeczywiscie dosc szybko sie brudza, czy nie jest tak zle?
zastanawiam sie nad wyborem koloru - czy wybrac jasny czy raczej stawiac na cos ciemniejszego...
powiedzcie jak to jest u was - musicie czesto prac pokrycie czy nie?

3yoei44.jpg

fajny bajer dla dzidzi:-D zastanawiam się bardzo poważnie nad zakupem tej huśtawki:confused:

roksi23 rzeczywiscie fajny bajer i kolorki cudne :-)
ale wydaje mi sie, ze bardziej jako jakis gadzet i w przypadku gdy ma sie sporo kasy do wydania ;-)
mysle, ze jesli mozesz sobie na to pozwolic to supersprawa - ale nie niezbedna :-p ja sobie chyba osobiscie podaruje takie zabawki i postawie na bardziej praktyczne rzeczy, bo wydaje mi sie, ze maluchy chyba za takimi zabawkami nie przepadaja...ale wszystko kwestia gustu dziecka - moze twoje malenstwo bedzie to uwielbiac :-D

Agutek właśnie przeczytałam w bardzo fajnej książce Tracy Hogg "Język niemowląt" że dzieciaki nie lubią wibrujących zabawek i chyba sobie odpuszczę, ale musisz przyznać że ta huśtawa to sama słodycz:tak:

książkę można kupić na allegro Język niemowląt + Język dwulatka (KPL.) - NOWE (130786910) - Aukcje internetowe Allegro

no dokladnie - zabawka wyglada slodko :-)
prawda jest chyba jednak niestety taka, ze to przede wszystkim dla nas sliczny gadzet, a nie dla samego malenstwa hihi :-D
tak jest z wieloma rzeczami...i powiem szczerze, ze uwazam, iz czasami warto ulec wlasnej pokusie i kupic mimo wszystko cos "bajeranckiego"...w koncu raz sie zyje ;-)

reklama
jaaasne :-)
ja mam takie samo zdanie

ja sie ma ochote i kasiorke to sie kupuje :tak:

mi dzisiaj mąż kupił fajne dzinsy
coprawda nie typowo ciązowe ale bardzo niskie biordówki :-):-):-)
są rewelacyjne - jestem bardzo zadowolona, bo i po ciązy je ponoszę :-)

jesli chodzi o wyprawke, to w dalszym ciągu nic nie mam :sorry2:

Do góry