reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Chodzi mi dokladnie o urban driver!
anija ale czy ktos ci powiedzial, ze sie da, czy juz pralas??
Bo moja siostra tez kupila rewelacyjny wozio i powiedziano jej ze nie ma najmniejszego problemu, zeby go rozlozyc i wyprac. Jednakze guzik prawda. Nie da rady. Probowalyslmy 2 godzinki bez skutku.

da się

ja rozbierałam i prałam
tylko, że nie zabezpieczyłam rzepów i się zrobił taki zmechacony w jednym miejscu :baffled:

to ja sie zwroce do doswiadczonych mamus o rade...:happy2:

powiedzcie czy te wozki rzeczywiscie dosc szybko sie brudza, czy nie jest tak zle?
zastanawiam sie nad wyborem koloru - czy wybrac jasny czy raczej stawiac na cos ciemniejszego...
powiedzcie jak to jest u was - musicie czesto prac pokrycie czy nie?

3yoei44.jpg

fajny bajer dla dzidzi:-D zastanawiam się bardzo poważnie nad zakupem tej huśtawki:confused:

roksi23 rzeczywiscie fajny bajer i kolorki cudne :-)
ale wydaje mi sie, ze bardziej jako jakis gadzet i w przypadku gdy ma sie sporo kasy do wydania ;-)
mysle, ze jesli mozesz sobie na to pozwolic to supersprawa - ale nie niezbedna :-p ja sobie chyba osobiscie podaruje takie zabawki i postawie na bardziej praktyczne rzeczy, bo wydaje mi sie, ze maluchy chyba za takimi zabawkami nie przepadaja...ale wszystko kwestia gustu dziecka - moze twoje malenstwo bedzie to uwielbiac :-D

Agutek właśnie przeczytałam w bardzo fajnej książce Tracy Hogg "Język niemowląt" że dzieciaki nie lubią wibrujących zabawek i chyba sobie odpuszczę, ale musisz przyznać że ta huśtawa to sama słodycz:tak:

książkę można kupić na allegro Język niemowląt + Język dwulatka (KPL.) - NOWE (130786910) - Aukcje internetowe Allegro

no dokladnie - zabawka wyglada slodko :-)
prawda jest chyba jednak niestety taka, ze to przede wszystkim dla nas sliczny gadzet, a nie dla samego malenstwa hihi :-D
tak jest z wieloma rzeczami...i powiem szczerze, ze uwazam, iz czasami warto ulec wlasnej pokusie i kupic mimo wszystko cos "bajeranckiego"...w koncu raz sie zyje ;-)

reklama
jaaasne :-)
ja mam takie samo zdanie

ja sie ma ochote i kasiorke to sie kupuje :tak:

mi dzisiaj mąż kupił fajne dzinsy
coprawda nie typowo ciązowe ale bardzo niskie biordówki :-):-):-)
są rewelacyjne - jestem bardzo zadowolona, bo i po ciązy je ponoszę :-)

jesli chodzi o wyprawke, to w dalszym ciągu nic nie mam :sorry2:

Do góry