reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

a teraz napisze wam co sie dowiedzialam wczoraj od 2 doswiadczonych mamus, a propos wozkow.

otoz rodzimy o takiej porze roku, ze mamy wiosne i lato przed soba i szanse na duza ilosc slonca.
mamy nie polecaja kupowac w zwiazku z tym ciemnych wozkow, bo ponoc ciemne kolory strasznie blakna na sloncu i wozki brzydko wygladaja...
nie kazaly sie rowniez bac jasnych kolorkow, bo wbre pozorm dzieci az tak bardzo nie brudza wozkow - szczegolnie gondoli i w pierwszych miesiacach jazdy spacerowka. dopiero pozniej kiedy jedza cos w wozku to moga go owszem ubrudzic, ale wiekszosc wozkow ma zdejmowane pokrowce i mozna spokojnie uprac :-)
ogolnie uznaly, ze lepiej uprac niz miec wyblakniety wozek od slonca i ona polecaja szukac raczej jasnych kolorkow..

nie powiem - ulatwily mi troche sprawe;-)

reklama
dodam jeszcze tylko, nasz wózek w kolorze szampana nie blaknie
nie jest jasny ale nie blaknie
to zależy od jakości tkaniny, nie każdy ciemny wózek blaknie ;-)

no to mam nadzieje, ze dotyczy to kazdego koloru z Mutsy :-p
poki co nadal mam dylemat, na ktory kolor sie zdecydowac, a w listopadzie bedziemy zamawiac....
zostaly mi jakies 4 tygodnie... :cool2:

ja urodziłam Szymona w kwietniu, kupiliśmy czerwony wózek bez gondoli bo doszłam do wniosku że jest ciepło i długo on w niej nie poleży(i miałam racje) to czy wyblaknie czy nie to raczej zależy od gatunku materiału całe lato jeździlismy i kolor ma taki jak przy zakupie.

2csdw60.jpg

dziewczyny czy znacie tą firmę casualplay.com strasznie mi się spodobał ten wózek ale nic nie moge znaleść o tej firmie, reklamę zobaczyłam w nowym numerze "dziecko"

reklama
ja sie zastanawiam nad tymi dwoma

Mutsy

2520_rn.jpg

lub Emmaljunga

4860_rn.jpg

bardziej jestem zdecydowana na Mutsy, ale dziewczyny pisza, ze pod wplywem ciezaru dziecka gondola sie przechyla...a ja chce gondole...:dry:

Do góry