reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

a teraz napisze wam co sie dowiedzialam wczoraj od 2 doswiadczonych mamus, a propos wozkow.

otoz rodzimy o takiej porze roku, ze mamy wiosne i lato przed soba i szanse na duza ilosc slonca.
mamy nie polecaja kupowac w zwiazku z tym ciemnych wozkow, bo ponoc ciemne kolory strasznie blakna na sloncu i wozki brzydko wygladaja...
nie kazaly sie rowniez bac jasnych kolorkow, bo wbre pozorm dzieci az tak bardzo nie brudza wozkow - szczegolnie gondoli i w pierwszych miesiacach jazdy spacerowka. dopiero pozniej kiedy jedza cos w wozku to moga go owszem ubrudzic, ale wiekszosc wozkow ma zdejmowane pokrowce i mozna spokojnie uprac :-)
ogolnie uznaly, ze lepiej uprac niz miec wyblakniety wozek od slonca i ona polecaja szukac raczej jasnych kolorkow..

nie powiem - ulatwily mi troche sprawe;-)

reklama
dodam jeszcze tylko, nasz wózek w kolorze szampana nie blaknie
nie jest jasny ale nie blaknie
to zależy od jakości tkaniny, nie każdy ciemny wózek blaknie ;-)

no to mam nadzieje, ze dotyczy to kazdego koloru z Mutsy :-p
poki co nadal mam dylemat, na ktory kolor sie zdecydowac, a w listopadzie bedziemy zamawiac....
zostaly mi jakies 4 tygodnie... :cool2:

ja urodziłam Szymona w kwietniu, kupiliśmy czerwony wózek bez gondoli bo doszłam do wniosku że jest ciepło i długo on w niej nie poleży(i miałam racje) to czy wyblaknie czy nie to raczej zależy od gatunku materiału całe lato jeździlismy i kolor ma taki jak przy zakupie.

2csdw60.jpg

dziewczyny czy znacie tą firmę casualplay.com strasznie mi się spodobał ten wózek ale nic nie moge znaleść o tej firmie, reklamę zobaczyłam w nowym numerze "dziecko"

reklama
ja sie zastanawiam nad tymi dwoma

Mutsy

2520_rn.jpg

lub Emmaljunga

4860_rn.jpg

bardziej jestem zdecydowana na Mutsy, ale dziewczyny pisza, ze pod wplywem ciezaru dziecka gondola sie przechyla...a ja chce gondole...:dry:

Do góry