reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Melanie sa tez takie podwojne nadstwaki do Mutsakow, jesli chcialabys wozic dzieci jedno za drugim. Znalazlam kiedys w necie, zaraz popatrze. Ty zdaje sie bylas zadowolona z tego wozka.

Mutsy jest OK, ale... jest jedno ale :sick: WAGA tego wózka w wersji pojedynczej to 17 kg !!! Aż strach pomyśleć ile waży podwójny:szok:

Wózek Phil & Ted's waży kilogramów 11 !!! A to jest znaczna różnica.

reklama
racja, waga przy dwojeczce ma znaczenie.
tylko kurka czy w Philu to dzieciatko z tylu nie za nisko siedzi, balabym sie o kaluze + samochody
nie widzialam tego wozka na zywo, wiec ciezko mi ocenic, ale pewnie to juz sprawdzilas

znalazlam
urban-duoseat.jpg

anija no mam jakies 400km do wawy ;-)
jeszcze najpierw zadzwonie do tego sklepu i spytam sie czy laskawie zechcieliby mi jakis inny kolor zamowic i ile to by potrwalo:-) moze sie uda :-p

Tak aniju ja już myślałam o tym podwójnym mutsy ale...
niemowlaka tam nie położę :-(

pamiętacie jak kiedyś daaawno temu były takie niskie głębokie wózki?
jak nasi rodzice byli mali to w takich jeździli :-D

...tak mi się teraz przypomniało

stroller.jpg

racja, waga przy dwojeczce ma znaczenie.
tylko kurka czy w Philu to dzieciatko z tylu nie za nisko siedzi, balabym sie o kaluze + samochody
nie widzialam tego wozka na zywo, wiec ciezko mi ocenic, ale pewnie to juz sprawdzilas

Tutaj gdzie ma być użytkowany nie trzeba obawiać się o kałuże i samochody ;-)

reklama
Do góry