reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
Może Was to zdziwi ale ja Wam zazdroszcze rozmiarów...
Mam malutki biust <no może teraz już ciut większy> i martwie sie <pewnie niepotrzebnie ale jednak> że z takich liliputków niewiele będzie pokarmu dla mojej dzidzi
A'propo
wyprawki - dzisiaj oglądałam pościele do łóżeczka - będzie na bank niebieska bo w pokoju mam niebiesko ale Jezu ale ona drooga
Mam malutki biust <no może teraz już ciut większy> i martwie sie <pewnie niepotrzebnie ale jednak> że z takich liliputków niewiele będzie pokarmu dla mojej dzidzi
A'propo
wyprawki - dzisiaj oglądałam pościele do łóżeczka - będzie na bank niebieska bo w pokoju mam niebiesko ale Jezu ale ona drooga
M
miloku
Gość
justin nie ma sie co na zapas martwic. moja kolezanka z ogromnym biustem pokarmu wogule nie mila a druga za to z rodzynkami obkarmiala swoje i nie tylko swoje malenstwa
Miala tyle pokarmu ze odsusala dla innych dzieci w szpitalu
Miala tyle pokarmu ze odsusala dla innych dzieci w szpitalu
A
Agutek
Gość
Może Was to zdziwi ale ja Wam zazdroszcze rozmiarów...
A'propo
JustineMyMind rozmiar piersi nie ma tu nic do rzeczy, takze naprawde sie nie przejmuj.
Moja mama ma ladny spory biust a nie mogla karmic i ja sie wlasnie boje, ze to jakies dziedziczne moze byc....a z kolei jej siostra, tez z duzym cycusiem, karmila pieknie Nie ma reguly... ponoc caly sekret tkwi w konsekwencji - nie mozna sie poddawac, bo kazda kobieta ponoc zdolna jest do wykarmienia swojego malenstwa...
tyle mowia o tym eksperci, a same przekonamy sie w rzeczywistosci jak to bedzie ;-)
A
Agutek
Gość
hehe :-)
prawie wszystkie marcowki mutsy beda smigac po drogach ;-)
kiedy przyjdzie?
prawie wszystkie marcowki mutsy beda smigac po drogach ;-)
kiedy przyjdzie?
M
miloku
Gość
ja juz sie swojego tez doczekac nie moge, juz bym chciala po domu , sama sprawdzic jak sie o caly rozklada , prowadzi i wyglada.
Roksi gratuluje zamowionej furki
Lajla83
Fanka BB :)
będzie tak po koniec stycznia lub w połowie lutego także pasuje mi idealnie jakby dzidzia urodziła się wcześniej narazie mamy czas do 27 lutego kolor zmówiłam ten niebieski morki i do tego nosidełko, spacerówkę zamówię później bo chce ciemniejszą no i jeszcze cena 2314 i jeszcze ok 500 za spacerókę
M
miloku
Gość
Kurcze te wozki sa koszmarnie drogie, moj lukasz powiedzial ze chycba musimy sprzedac sam
prawie 3 tyski , my tez cos kolo tego dalismy koszar , ale pocieszam sie ze kupie jeden porzdny i wystarczy na dlugo
Moje kolezanki pokupowalu jaies tansze i na pompowanych kolach i bez zadnych osi skretnych czy kolek super skretnych i jak juz bobasy mialy pare miesiecy i mialy przeniesc sie do spacerowek to kupowaly drugie wozki , bo tamte okazywaly sie ciezkie i niewygodne w prowadzeniu.
wiec chyba lepiej wydac troszke kasiorki ale byc pewnym ze troszke on nam posluzy , a raczej naszym dzieciaczkom bo to ich fury
prawie 3 tyski , my tez cos kolo tego dalismy koszar , ale pocieszam sie ze kupie jeden porzdny i wystarczy na dlugo
Moje kolezanki pokupowalu jaies tansze i na pompowanych kolach i bez zadnych osi skretnych czy kolek super skretnych i jak juz bobasy mialy pare miesiecy i mialy przeniesc sie do spacerowek to kupowaly drugie wozki , bo tamte okazywaly sie ciezkie i niewygodne w prowadzeniu.
wiec chyba lepiej wydac troszke kasiorki ale byc pewnym ze troszke on nam posluzy , a raczej naszym dzieciaczkom bo to ich fury
reklama
A
Agutek
Gość
ja juz sie swojego tez doczekac nie moge, juz bym chciala po domu , sama sprawdzic jak sie o caly rozklada , prowadzi i wyglada.
ja myslalam, ze bede smigac po domu tym wozkiem, a tymczasem nie..stoi sobie przykryty folia i czeka na Tole ;-)
będzie tak po koniec stycznia lub w połowie lutego także pasuje mi idealnie jakby dzidzia urodziła się wcześniej narazie mamy czas do 27 lutego kolor zmówiłam ten niebieski morki i do tego nosidełko, spacerówkę zamówię później bo chce ciemniejszą no i jeszcze cena 2314 i jeszcze ok 500 za spacerókę
no cena jest spora
ja nie bralam nosidelka, bo tak jak pisalam nie mamy auta, a poza tym uznalam, ze jak znam zycie skoro mam gondole to nosidelka wpinac nie bede...wiec jesli auto by bylo to postanowilam kupic jakis tanszy fotelik, bo i tak sluzylby tylko do auta
ja spacerowke wzielam w tym samym kolorze, bo dobralam sobie do tego tez torbe i spiwor na zime ;-)