reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Może Was to zdziwi ale ja Wam zazdroszcze rozmiarów...:tak:
Mam malutki biust <no może teraz już ciut większy:happy::happy:> i martwie sie <pewnie niepotrzebnie ale jednak> że z takich liliputków niewiele będzie pokarmu dla mojej dzidzi:szok::eek:
A'propo
wyprawki - dzisiaj oglądałam pościele do łóżeczka - będzie na bank niebieska bo w pokoju mam niebiesko ale Jezu ale ona drooga:szok::baffled:

justin nie ma sie co na zapas martwic. moja kolezanka z ogromnym biustem:szok: pokarmu wogule nie mila a druga za to z rodzynkami obkarmiala swoje i nie tylko swoje malenstwa:tak:
Miala tyle pokarmu ze odsusala dla innych dzieci w szpitalu:tak:

Może Was to zdziwi ale ja Wam zazdroszcze rozmiarów...:tak:
Mam malutki biust <no może teraz już ciut większy:happy::happy:> i martwie sie <pewnie niepotrzebnie ale jednak> że z takich liliputków niewiele będzie pokarmu dla mojej dzidzi:szok::eek:
A'propo
wyprawki - dzisiaj oglądałam pościele do łóżeczka - będzie na bank niebieska bo w pokoju mam niebiesko ale Jezu ale ona drooga:szok::baffled:

JustineMyMind rozmiar piersi nie ma tu nic do rzeczy, takze naprawde sie nie przejmuj.
Moja mama ma ladny spory biust a nie mogla karmic i ja sie wlasnie boje, ze to jakies dziedziczne moze byc....a z kolei jej siostra, tez z duzym cycusiem, karmila pieknie :happy: Nie ma reguly... ponoc caly sekret tkwi w konsekwencji - nie mozna sie poddawac, bo kazda kobieta ponoc zdolna jest do wykarmienia swojego malenstwa...
tyle mowia o tym eksperci, a same przekonamy sie w rzeczywistosci jak to bedzie ;-)

:-D:-D:-D dziewczyny zamówiłam wózek:-D mutsy ale mam radoche naromalnie jakbym kupiłam samochód tylko tyle że to fura dla dzidzi:laugh2:

ja juz sie swojego tez doczekac nie moge, juz bym chciala po domu , sama sprawdzic jak sie o caly rozklada , prowadzi i wyglada.:tak:

Roksi gratuluje zamowionej furki:tak:

będzie tak po koniec stycznia lub w połowie lutego:tak: także pasuje mi idealnie jakby dzidzia urodziła się wcześniej:laugh2: narazie mamy czas do 27 lutego:laugh2: kolor zmówiłam ten niebieski morki i do tego nosidełko, spacerówkę zamówię później bo chce ciemniejszą no i jeszcze cena 2314:szok: i jeszcze ok 500 za spacerókę:szok::szok::szok::szok:

Kurcze te wozki sa koszmarnie drogie, moj lukasz powiedzial ze chycba musimy sprzedac sam :-D
prawie 3 tyski , my tez cos kolo tego dalismy koszar , ale pocieszam sie ze kupie jeden porzdny i wystarczy na dlugo:tak:

Moje kolezanki pokupowalu jaies tansze i na pompowanych kolach i bez zadnych osi skretnych czy kolek super skretnych i jak juz bobasy mialy pare miesiecy i mialy przeniesc sie do spacerowek to kupowaly drugie wozki , bo tamte okazywaly sie ciezkie i niewygodne w prowadzeniu.

wiec chyba lepiej wydac troszke kasiorki ale byc pewnym ze troszke on nam posluzy , a raczej naszym dzieciaczkom bo to ich fury:tak:

reklama
ja juz sie swojego tez doczekac nie moge, juz bym chciala po domu , sama sprawdzic jak sie o caly rozklada , prowadzi i wyglada.:tak:

Roksi gratuluje zamowionej furki:tak:

ja myslalam, ze bede smigac po domu tym wozkiem, a tymczasem nie..stoi sobie przykryty folia i czeka na Tole ;-)

będzie tak po koniec stycznia lub w połowie lutego:tak: także pasuje mi idealnie jakby dzidzia urodziła się wcześniej:laugh2: narazie mamy czas do 27 lutego:laugh2: kolor zmówiłam ten niebieski morki i do tego nosidełko, spacerówkę zamówię później bo chce ciemniejszą no i jeszcze cena 2314:szok: i jeszcze ok 500 za spacerókę:szok::szok::szok::szok:

no cena jest spora :happy:
ja nie bralam nosidelka, bo tak jak pisalam nie mamy auta, a poza tym uznalam, ze jak znam zycie skoro mam gondole to nosidelka wpinac nie bede...wiec jesli auto by bylo to postanowilam kupic jakis tanszy fotelik, bo i tak sluzylby tylko do auta :happy:
ja spacerowke wzielam w tym samym kolorze, bo dobralam sobie do tego tez torbe i spiwor na zime ;-)

Do góry