reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Anija nie wiem juz sama. wydawalo mi sie ze normalna ale jak juz o tym napisqalas to juz pewna nie jestem.jak go dostane to sprawdze;-)

reklama
se kupilam stanik dzisiaj hehe :laugh2:
ale mi megawygodnie, nic nie cisnie....jupi :laugh2:
a maz ma zabawe i twierdzi, ze wszystkie powinny byc takie odpinane bo taki fajny dostep do cycuszkow sie ma wtedy :cool2: :-p

Triumfa sa dobre nawet
ale wstrzymaj sie jeszcze, od 4 stycznia wyprzedaze, wtedy w marks i spenser te powyzej stowki sa za polowe ceny
a sa nie do zdarcia

A u mnie kompletowania ciuszków ciąg dalszy:-D Kupiłam dzisiaj body ze śmiesznym napisem "czasem lwia grzywa ogromna bywa":laugh2: i takim ślicznym lwikiem i komplet: śpioszki, czapeczka, koszulka i kaftanik. śliczne - biało - kremowe z kwiatkami:-D:happy::happy:

fotki będą ?

:-)

jesli chodzi o cyckonosze :-D to tez mam triumfa z poprzedniej ciązy ale jakoś go teraz nie lubie :eek:

kupiłam sobie tu fajnie od CK nie ciążowe i nie moge sie od nich odczepic :-)

hmm, będą jeśli sprawie sobie prezent w postaci kabla do telefonu, wtedy zrobie zdjęcia i Wam wszystko pokaże.:tak::eek:

tak a'propo biustonoszy to ile ich trzeba do karmienia?, ja kupiłam sobie 2 większe <nie do karmienia, takie normalne> ale coś mi sie wydaje że mi do końca nie wystarczą:no::szok:

ja do karmienia nie kupuje wogule . jakos nei czuje takiej potrzeby, no hcyba ze ja poczuje.
narazie mam bawelniane staniki na drucie i mysle ze to wystarczy. :tak:

A reszta wyjdzie w praktyce:tak:

reklama
Agutek,jaki stanik kupilas?bo ja tez musze:)

ja mam biustonosz Mama II :happy:

ja do karmienia nie kupuje wogule . jakos nei czuje takiej potrzeby, no hcyba ze ja poczuje.
narazie mam bawelniane staniki na drucie i mysle ze to wystarczy. :tak:

A reszta wyjdzie w praktyce:tak:

ja nie chcialam do karmienia tylko jakis zwykly bawelniany, zeby byl mieciutki i co sie okazalo - nie ma w sklepie :eek: jedyne bawelniane to do karmienia...wiec musialam kupic, zeby bylo mi wygodnie...
jedyny problem w tym, ze juz teraz wiem, ze jak zrobi mi sie mleczarnia bedzie za maly, bo jest taki akurat na teraz....a to jest juz 80E :szok: o mamo, co bedzie jak bede karmic :confused:

Do góry