reklama
A
Agutek
Gość
z tego co ja wiem to jest tylko jeden rodzaj torby
mozna zamowic jeszcze plecak, ale on fajnie wyglada tylko przy spacerowce, bo sie go przyczepia do tylu siedziska, natomiast przy gondolce wyglada to wg mnie kiepsko
takze ja sie zdecydowalam na torbe
mozna zamowic jeszcze plecak, ale on fajnie wyglada tylko przy spacerowce, bo sie go przyczepia do tylu siedziska, natomiast przy gondolce wyglada to wg mnie kiepsko
M
Melanie
Gość
a ja nie mam nic :-)
JustineMyMind
Mama Laureńki
spoko Mel, ;-)ja też jeszcze nie, na razie mam upatrzony wózek i po świętach ide zamówić. mam nadzieje że nie będe żałować..
M
miloku
Gość
Mel no m to wiemy ze ty nie masz nic , ale za to szykujesz sie do przeprowadzki. potem wszystko naraz bedziesz kupowala, a zreszta juz pewnie niektore rzeczy po parisce masz
Justin ja do puki swojego wozka nie sprawdze w praktyce to tez sie boje zebym nie zalowala;-)
My teraz szukamu nowego fociaka ;-) :-) ale to tez czesc wyprawki bo trezba niuniusiowi ladne fotki robic
Justin ja do puki swojego wozka nie sprawdze w praktyce to tez sie boje zebym nie zalowala;-)
My teraz szukamu nowego fociaka ;-) :-) ale to tez czesc wyprawki bo trezba niuniusiowi ladne fotki robic
Lajla83
Fanka BB :)
Agutku a można zamówić torbę w tym samym kolorze bo w nacie nie widziałam w tym naszym widziałaś ją na żywo podobno jest fajna i wypasiona podoba mi się też plecak ten od joey ale jest super drogiz tego co ja wiem to jest tylko jeden rodzaj torby
A
Agutek
Gość
Agutku a można zamówić torbę w tym samym kolorze bo w nacie nie widziałam w tym naszym widziałaś ją na żywo podobno jest fajna i wypasiona podoba mi się też plecak ten od joey ale jest super drogi
ja juz mam wszystko w domu - wozek, spiwor i torbe
wszystko w jednym kolorze - College Ocean
torba ma kilka przegrodek i na wyposazeniu taka biala ceratke do przewijania dziecka
JustineMyMind
Mama Laureńki
Kompletowania ciuszków ciąg dalszy :-):-)
dzisiaj z moim przyszym mężusiem- tatusiem kupiłam malutki pajacyk:-) koloru zielonego w rozmiarze 56 <ale strasznie duży jak na 56, wygląda jak 62>
Tatuś wybierał - ale miał radoche
dzisiaj z moim przyszym mężusiem- tatusiem kupiłam malutki pajacyk:-) koloru zielonego w rozmiarze 56 <ale strasznie duży jak na 56, wygląda jak 62>
A
Agutek
Gość
Kompletowania ciuszków ciąg dalszy :-):-)
hehe super
ciuszki dzieciece sa slodziutkie
ja musze sie kiedys wybrac po proszek dla niemowlakow i jakos w styczniu zaczne te ciuszki prac
zastanawialyscie sie nad wyborem proszku?
ja u nas widzialam praktycznie tylko lovelle i chyba na nia postawie
moze macie jakies inne typy? cos lepszego?
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
moja znajoma pisała mi że używa tej ceratki do siedzenia dla siebieja juz mam wszystko w domu - wozek, spiwor i torbe
wszystko w jednym kolorze - College Ocean
torba ma kilka przegrodek i na wyposazeniu taka biala ceratke do przewijania dziecka