reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

hehe super
ciuszki dzieciece sa slodziutkie

ja musze sie kiedys wybrac po proszek dla niemowlakow i jakos w styczniu zaczne te ciuszki prac

zastanawialyscie sie nad wyborem proszku?
ja u nas widzialam praktycznie tylko lovelle i chyba na nia postawie
moze macie jakies inne typy? cos lepszego?

jeszcze widziałam jelp:tak:ale ceny tych proszków są kosmiczne 25zł za 2 kg (chyba 2 kg)

reklama
To ja się dołączę do proszków :). Kupiłam "Dzidziusia" (może juz o tym pisałam), którego też polecano w wątku polecam - odradzam (chyba). 1,5 kg kosztowało 9 zł a kupiłam go w Intermarche. Ładnie pachnie i "użytkownicy" go chwalili.

W necie w sklepach internetowych też go znalazłam np.

E-sklep GoldMax

(nie wiem dlaczego ale te linki do tron czasem za Chiny nie chcą sie normalnie wklejac :/)

o ta cena jest satysfakcjonujaca..tylko nie widzialam u nas jeszcze nigdzie tego proszku..musze poszukac :tak:

zeby linki dzialaly musisz w oknie wysylania odpowiedzi odhaczyc opcje "automatically retrieve titles from external links"

No to Ci Agutku zazdroszczę, wszystko co najdroższe przede mną:szok::baffled:
Na razie kupiłam kilka ciuszków dla Małej, dla siebie szlafrok i nic więcej:no::baffled:
Zacznę w styczniu, :tak:bo chciałam troche upominków na święta pokupować - nie za drogich, ale jakoś nie moge sobie powiedzieć że w ogóle nie dam nic nikomu:happy:
Na zakupy pochodze sobie z mamą , bo Tatusio Malutkiej mi nie doradzi.:no: On by brał bez większego zastanowienia ze słowami "jak uważasz, przecież kochanie wiesz lepiej, ja płace, Ty wybierasz":baffled::laugh2:

reklama
Na razie kupiłam kilka ciuszków dla Małej, dla siebie szlafrok i nic więcej:no::baffled:

ja wlasnie ze szlafrokiem mam problem, bo chcialam kupic na allegro - sa duzo tansze niz w sklepach

ale ....

te wymiary, ktore podaja sa jakies nadzywczaj dziwaczne

normalnie nosze na codzien rozmiary S/M...a wg tego co oni podaja to w biuscie i biodrach musialabym zamowic rozmiar L :baffled:
no przeciez ja sie w L utopie :eek: wg ich rozmiarowki bede miala o kilometr za dlugie rekawy, szlafrok siegajacy do stop ale w cyckach i tylku sie przynajmniej zmieszcze :dry:

nie wiem o co chodzi z tymi wymiarami, ale mam wrazenie, ze cos namieszali
tylko wez tu zaryzykuj i kup, a potem sie okaze, ze niedobre :dry:

a zaoszczedzic mozna od 30 do nawet 50zl :eek:

Do góry