reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Mel ty to chyba masz Mutsy na codzien :tak: ;-) :-)

Dostalam wlasnie maia ze nasz zostanie wyslany w poniedzialek.

Mam tylko nadzieje ze nie zmienie co do niego zdania jak juz bede jezdzic nim po domu:tak: :baffled:

Ostatnimi czasy zmieniam zdanie co piec minut wiec i teraz boje sie zeby mi sie nie odwidzialo:confused: :eek:

Mel ja mam na stelazu urban rider :happy:
siedze i sie na niego gapie :laugh2:
juz sie nie moge doczekac spacerkow a tu jeszcze jakies 80 dni do porodu :szok:

A no tak ;-) :tak:

Myslalam ze wszystkie macie takie same modele

Mel a jak wyglada ten twoj, bo chyba takiego jeszcze niewidzialam.Czy on rozni sie tylko ta plaskiwowa gondola?

1019_rn.jpg

to jest joey

ale my mamy inną ramę ;-)

Mel ja mam na stelazu urban rider :happy:
siedze i sie na niego gapie :laugh2:
juz sie nie moge doczekac spacerkow a tu jeszcze jakies 80 dni do porodu :szok:

Agutku ja tez mam taki stelaz
ale w kolorze coffe a cream
i teraz stelaze wychodzą inne
nowy design :tak:

oprócz tego mamy koła szprychowe i rączka bez skóry, bo one sie zsuwają
kolezanka ma ze skórą i paskudnie sie jej popruły :eek: i zjechaly :eek:

reklama
Agutku ja tez mam taki stelaz
ale w kolorze coffe a cream
i teraz stelaze wychodzą inne
nowy design :tak:

oprócz tego mamy koła szprychowe i rączka bez skóry, bo one sie zsuwają
kolezanka ma ze skórą i paskudnie sie jej popruły :eek: i zjechaly :eek:

no sa nowe stelaze, ale jakos mi nie podpasowaly...np. 4 rider, ktory skretne przednie kola - wielu dziewczynom bardzo sie podoba, niestety nie znalazl sie on w mojej estetyce no i ma piankowe kola, a tego unikalam ;-)
ja mam stelaz srebrny i raczke ze skory - zamawialam z pianka, ale jak sie okazuje od pol roku babka juz nie dostala z pianka...ponoc wycofuja ja juz :eek: musielismy wiec wziac ze skory - zobaczymy, moze cos zdazyli juz ulepszyc :-)mowilam jej wlasnie o tym, ze sa ponoc felerne, ale ponoc nie bylo na to jeszcze zadnej reklamacji...

Do góry