reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

ja to nie ma za bardzo polnych drog tutaj wiec chyba sie sprawdzi, a przynajmniej na to licze:tak: :tak:

wiecie co to tylko u nas na forum mutsy i jakies takie inne jak moj quinnie kroluja .jak moim znajomym pokazywalam to sie conajmniej dziwnie na mnie patrzyli:baffled: :baffled: :baffled:

Wiekszosc preferuje takie bardziej standartowe i na M i Q mowia "jakies dziwadla"
Tesciowa powiedziala: "Wam to juz calkeim w glowach sie poprzewracalo"

Kolezanka " co za dziwadlo"
Lukasza siora :"okropne i wygladaj jakby mialy sie polamac"

Wiec ludziom ogolnie si enie podobaja , aprobate uzyskalam tylko od mamy i mojej siory.
moze ten Quinny tez ma jakies wady ale jakos mi pasuje i mysle ze te wady zniose.:tak: :tak:

A co do kolorow to my chcielismy czerwony ale przy tym wozku czerowny ma taki beznadziejny odcien ze nam sie zmienilo:tak: i zostal niebieski , bo taki bardziej zywy:tak: :-)

Zreszta jak dostaneimy wozek to w praktyce sie zobaczy na ile on jest dobry:tak: . zawsze jest ebay :-D :-D :-D :-D

reklama
a ja sobie wybrałam taki uniwersalny, bo również nie należe do tych, którym podobają sie M i Q. są modne i mają coś w sobie ale po prostu wydają mi sie takie mało stabilne. ładne są:tak: te Wasze niebieściachne :-) ale ja mam już zamówiony inny, taki klasyczny, w kolorze zielonym <z jasno brązowymi akcentami - moje ulubione kolory> będzie miał tylko jedną wadę. na pewno jest dużo cięższy od Waszych:baffled::-(

justin ja milam cos podobnego i oddalam.bo one nie sa za wysokie , a przy moim wzroscie przydalby sie troche wyzszy.:tak:

Q jest wysoki bez regulowania raczki a jak ja wydluze to nawet buty na obcasie moge smialo zalozyc:tak: :-)
tez na poczatku chcialm jak najbardziej klsasyczny wozek, ale z czasem jakos mi sie pozmienialy gusta.:eek: :dry:
nie wiem czemu:confused: :baffled: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

oj jak mi przykro :-(
milam na zakupy jechac do duzego centrum handlowego,ale nietety musialam sobie odpuscic:-(
napewno bym sie nie powstrzymala przed kupowaniem jakis bajerkow dla dzidizi:tak:
Wiec rezultat: siedze w domku:zawstydzona/y:

Miloku, dlaczego musiałaś zrezygnować z wypadu na zakupy? Ja na razie nic nie kupuje bo oszczędzam na prezenty na święta. Zaczne szaleć w styczniu:-)
Tak wracając do wózków to ważniejsze żeby Tobie było wygodnie niż to co ewentualnie powiedzą inni. :tak:

bo na koncie pustkai trzeba na wyplate czekac:-( Ale chyba juz z reszta poczekamy do nowego roku .teraz swiwta juz a pasem i trzeba zajac sie jedzonkiem i jakimis upominkami:tak: :-)

pewnie ze to w wozkach najwazniejsze , zreszta w kazdej rzeczy ktora kupujemy dla naszych pociech i dla nas samych tez.:tak:

no to mam wozeczek w domu i jestem mega zadowolona :tak:
jak bede miala mozliwosci to go sfotografuje - niestety, poki co, mam tylko mozliwosc cykniecia zdjecia komorka, ale jakosciowo wychodzi fatalnie, szczegolnie przy sztucznym swietle...

oprocz tego kupilismy dzisiaj wanienke i przewijak...

:-)

reklama
Do góry