reklama
A
Agutek
Gość
Ja to chyba gafe strzelilam ze kupilam ten kondobik dla dzieci do spania. bo przeciez na poczatek w rozku , a poten to juz chyba pod jakims kocykiem albo rozlozenym rozkiem dzidzia spi, a ja kupilam ten kondonik w rozmiarze do 3 miesiecy
ja bede najpierw w rozku klasc mala, a potem pod kocykiem...
potem bedzie lato wiec pewnie cos bardzo cienkiego do przykrycia bedzie potrzebne, nie wiem pieluszka czy cos w tym stylu...nawet do konca nie mam pojecia..
spiworka do spania jednak nie kupuje, bo obawiam sie, ze malej bedzie w tym za cieplo w czerwcu i dalej...
hmm..moze wystaw go na ebay-u jesli wiesz, ze ci sie nie przyda?
A
Agutek
Gość
pewnie te tansze to takie cienkie szmatki
ale nie umiem ci pomoc..
podejrzewam, ze pojde do sklepu i je pomacam osobiscie
ale nie umiem ci pomoc..
podejrzewam, ze pojde do sklepu i je pomacam osobiscie
M
miloku
Gość
dzieki Agutek, jak sie zakochalam jak go poprowadzilam kawalekmiloku bardzo ladniutki
Melanie a Wy kupujecie drugi wozek czy jak bedziecie sobie radzic?bo twoja mala to czasmi do spacerowki jeszcze wskakuje , nie?
M
Melanie
Gość
wskakuje do spacerówki
czy mialo byc wyskakuje
w kazdym razie ona lubi jezdzic z mamusią po ulicach jak i po sklepach
Twój wozik ładny
ale ja zapatrzona ślepo w MUTSY od kilku lat
teraz jest jeszcze jeden, co mi wpadł woko
ale drogi jak cholera, no i my potrzebujemy po2ny
nie podjelismy jeszcze decyzji jaki kupimy, bo zaden nie jest zajebisty
czy mialo byc wyskakuje
w kazdym razie ona lubi jezdzic z mamusią po ulicach jak i po sklepach
Twój wozik ładny
teraz jest jeszcze jeden, co mi wpadł woko
ale drogi jak cholera, no i my potrzebujemy po2ny
nie podjelismy jeszcze decyzji jaki kupimy, bo zaden nie jest zajebisty
A
Agutek
Gość
to tak jak ja od roku
a od jutra bede sie na niego gapila na zywo
M
miloku
Gość
Mel drugi mutsy;-)
i dzieci nie beda sie klucily kto do jakiego wozka wsiada
Mutsy tez mi sie podoba ale troche gorzej sie prowadzi. ten quinny ma kolo skretne 360 stopni wiec paluszek wystarczy.
pozatym mutsy jest strasznie masywny a ze ja masywna jestem to lepiej mi do twarzy ze zgrabniejszym wozkem
i dzieci nie beda sie klucily kto do jakiego wozka wsiada
Mutsy tez mi sie podoba ale troche gorzej sie prowadzi. ten quinny ma kolo skretne 360 stopni wiec paluszek wystarczy.
pozatym mutsy jest strasznie masywny a ze ja masywna jestem to lepiej mi do twarzy ze zgrabniejszym wozkem
A
Agutek
Gość
a ja jestem malutka i bede miala duzy wozek
tak zupelnie serio mutsy bardzo fajnie sie prowadzi...stabilnie przede wszystkim i daje rade jedna reka
quinny fajowo wyglada tylko wlasnie to male kolko z przodu troszke nie wzbudza mojego zaufania - szczegolnie na sniegu czy jakiejs polnej drodze nie wydaje mi sie by dobrze sobie radzilo...ale wiadomo moze sie myle ;-)
na prostych drogach na pewno super sie sprawdza i bedziesz miloku szosowac nim z powodzeniem
a powiedz spacerowka rozklada sie na plasko ?
tak zupelnie serio mutsy bardzo fajnie sie prowadzi...stabilnie przede wszystkim i daje rade jedna reka
quinny fajowo wyglada tylko wlasnie to male kolko z przodu troszke nie wzbudza mojego zaufania - szczegolnie na sniegu czy jakiejs polnej drodze nie wydaje mi sie by dobrze sobie radzilo...ale wiadomo moze sie myle ;-)
na prostych drogach na pewno super sie sprawdza i bedziesz miloku szosowac nim z powodzeniem
a powiedz spacerowka rozklada sie na plasko ?
reklama
A
Agutek
Gość
tak w ogole to zauwazylam, ze wsrod wybieranych przez nas wozkow kroluja odcienie niebieskiego