reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Ja to chyba gafe strzelilam ze kupilam ten kondobik dla dzieci do spania. bo przeciez na poczatek w rozku , a poten to juz chyba pod jakims kocykiem albo rozlozenym rozkiem dzidzia spi, a ja kupilam ten kondonik w rozmiarze do 3 miesiecy:baffled: :eek:

ja bede najpierw w rozku klasc mala, a potem pod kocykiem...
potem bedzie lato wiec pewnie cos bardzo cienkiego do przykrycia bedzie potrzebne, nie wiem pieluszka czy cos w tym stylu...nawet do konca nie mam pojecia..
spiworka do spania jednak nie kupuje, bo obawiam sie, ze malej bedzie w tym za cieplo w czerwcu i dalej...

hmm..moze wystaw go na ebay-u jesli wiesz, ze ci sie nie przyda?

jaka jets roznica wtych pieluchach tetrowych?bo sa rozne ceny!nie wiem jakie kupic!jakiej one sa zwykle jakosci?wiecie?

pewnie te tansze to takie cienkie szmatki
ale nie umiem ci pomoc..
podejrzewam, ze pojde do sklepu i je pomacam osobiscie :happy:

wskakuje do spacerówki
czy mialo byc wyskakuje :confused:

w kazdym razie ona lubi jezdzic z mamusią po ulicach jak i po sklepach :cool2:

Twój wozik ładny :tak::tak::tak:
ale ja zapatrzona ślepo w MUTSY od kilku lat :eek::-D
teraz jest jeszcze jeden, co mi wpadł woko
ale drogi jak cholera, no i my potrzebujemy po2ny

nie podjelismy jeszcze decyzji jaki kupimy, bo zaden nie jest zajebisty :eek:

Mel drugi mutsy;-) :tak: :-D
i dzieci nie beda sie klucily kto do jakiego wozka wsiada:-D :-D :-D :-D

Mutsy tez mi sie podoba ale troche gorzej sie prowadzi. ten quinny ma kolo skretne 360 stopni wiec paluszek wystarczy.:tak:
pozatym mutsy jest strasznie masywny a ze ja masywna jestem to lepiej mi do twarzy ze zgrabniejszym wozkem:-D :-D :-D

a ja jestem malutka i bede miala duzy wozek :-p

tak zupelnie serio mutsy bardzo fajnie sie prowadzi...stabilnie przede wszystkim i daje rade jedna reka :tak:
quinny fajowo wyglada tylko wlasnie to male kolko z przodu troszke nie wzbudza mojego zaufania - szczegolnie na sniegu czy jakiejs polnej drodze nie wydaje mi sie by dobrze sobie radzilo...ale wiadomo moze sie myle ;-)

na prostych drogach na pewno super sie sprawdza i bedziesz miloku szosowac nim z powodzeniem :happy:
a powiedz spacerowka rozklada sie na plasko ?

reklama
Do góry