reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Miloku to pochwal się zdjęciami wózka, może się nam wszystkim nastrój poprawi :).

A co do łóżeczka to nie wiem jak długo dziecko w takim śpi, mam na myśli to "niezmienialne", bo jeśli parę lat to może warto kupić to używane bo przez tych parę lat możesz zmienić mieszkanie, meble itp.
W sumie to nawet nie wiem jak wyglądają te kolory : klon i olcha, olcha pewnie jasniejsza.

reklama
Miloku a ja dzisiaj odkryłam gdzie kupiłaś ten fantastyczny ręczniczek w tygryskiem :-D

kupiłam tam Parisce dzisiaj 5 bodziaków za 4,5
ale jakie fajne
na opakowaniu bylo napisane, ze 2 za free ;-)

Debiutantko olcha ciemniejsza:tak:
Ja to na kolorach raczej sie znam bo tata stolaz i z mebelkami to od malego zaznajomiona jestem:-) :-)
Wlasnie tez sobie tak mysle nad tym wyrkiem. a w tym zmienialnym to podobno do 3 roku zycia dzieci spia.|Zobacze powalcze w przyszlym tyg na ebayu i moze tanio wyrwe:tak: :tak:
Zreszta ci znajomi tez nie malo za nie chca . polowe tego co nowe kosztuje ,a ni ebardzo mi sie widzi. tylko ze mysle sobie ze potem to bede na zawartosc patrzyla:tak: ;-)

Mel boskie sa te reczniczki co ?
Ja ostatnio kupilam tez bodziaki 3 za 3 :tak: :-)

193ty3.jpg

A to nasz wozeczek:)

2td2.jpg

witajcie,
jeszcze troche i ide na zwolnionko-bede tu wreszcie czesciej bywac!
sluchajcie,dopiero zaczynam z wyprawka,tzn mam juz wozek,ale zastanawiam sie nad reszta!
i tak:
-czy kupowac jeszcze spiworek?czy nie bardzo sie oplaca bo jak urodzimy to za niedlugo bedzie wiosna
-jaki krem na pupcie?bo juz sama nie wiem?
-kupowac poscielke do wozka?czy lepiej ten spiworek?-bo poscielke i tak trza bedzie zakupic,na poczatek wiosny i wiosne spiworek chyba bedzie za cieply,co?
-ciagle obmyslam czy kupic tez komode z przewijakiem,nie chce zagracic sobie pokoju,ale moze to bardzo sie przydaje?
-nie wiem tez czy kupic ,ale chyba tak,kombinezon-spiworek
nie bardzo chce kupowac za duzo bo sie potem okaze,ze nie wykorzystamy tego!

aha, chyba bedzie dziewuszka,bo nic sie ostatnio nie telepało miedzy nozkami,a dotej pory nie chcialo sie pokazac!

bogda ja zamowilam spiworek do wozka, ale do spacerowki - nie do gondoli, zeby bylo na przyszla zime

poscieli do wozka chyba kupowac nie bede...chociaz sama jeszcze nie jestem pewna...raczej tylko zastosuje kocyk

kombinezon dla dzidziusia mam zarowno zimowy jak i wiosenny

komody z przewijakiem nie kupuje tylko sama nadstawke na lozeczko do przewijania

do pupci mam sudokrem

a ile pieluch tetrowych?mimo wszystko kilka potzrebowac bede przy pampersiakach
kurka ,nie mam czasu po miescie chodzic,chyba wszystko kupie przez neta!:baffled:

reklama
Ja to chyba gafe strzelilam ze kupilam ten kondobik dla dzieci do spania. bo przeciez na poczatek w rozku , a poten to juz chyba pod jakims kocykiem albo rozlozenym rozkiem dzidzia spi, a ja kupilam ten kondonik w rozmiarze do 3 miesiecy:baffled: :eek:

Do góry