reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
ja zamówię zaraz po świętach bo słyszałam że troszkę się czeka:baffled: Agutek a zamówiłaś fotelik samochodowy Mutsy czy inny?

no czas oczekiwania moze sie przesunac nawet do pol roku
nam sie udalo wszystko skompletowac w ciagu miesiaca, wiec jestem strasznie uradowana :-)
panie w sklepie nie wiedza kiedy wejdzie kolekcja 2007 i czy obecne kolorki beda w niej nadal dlatego tez nie dawaly mi gwarancji, ze uda sie wszystko zebrac do kupy w jednym kolorku :baffled: :-p

fotelika na razie nie zamawialismy zadnego, bo nie mamy auta i pewnie dobry czas jeszcze nie bedziemy miec, wiec byc moze darujemy sobie ten zakup i na wyjscie ze szpitala pozyczymy od kogos fotelik
jak juz bedziemy myslec o aucie to fotelik 0-13kg bedzie juz najprawdopodobniej za maly wiec szkoda teraz wywalac kase :-) szczegolnie, ze te mutsy sa naprawde drogie :eek:

Agutku juz ten wczesniejszy oddany. nie bylo zadnych problemow, bo on nie rozpakowany nawet byl wiec babka nic nie mowila tylko go spowrotem na sklep przyjela:tak: :tak:

Ale jest problem!! dzisiaj dostalam tel ze nowa kolorystyka rozni sie od tej starej i troche inaczej wyglada spacerowka:-(
Musimy szukac w innym sklepie a jak nie to zostaje nam czarna.Tez nie jest zla:tak:

z okazji mikołaja zamówołam dzidzi karuzele:-) jutro dostarczy ja kurkier

2yv3qxk.jpg

fajna
pamiętam, ze też ją brałam pod uwage :-)

ale nasz synio odziedziczy karuzelke po siostrze
nadal jest fajna

z tiny love z pilocikiem, który swietnie służył za gryzak :eek::-D

Mel heh ja tez mam ta z pilocikiem :tak:

Agutek
bedziecie juz mieli wozeczek super Zrob fotki jak dojdzie

Miloku ten wozek tez mi sie podobal ale odpadl bo ma spacerowke kolebkowa. Znaczy jak rozkladasz to nozki w gore. Troche kiepski patent.

reklama
Kupilismy juz wozeczek .
troszke nas to kosztowalo nerwow i latania , bo okazalo sie ze zmieniaja kolory i fason od nowego roku i ciezk dostac niebieski , a pozatym jest drozszy
wydalismy troche wiecej niz sie spodziewalismy i teraz zemby w sciane i zadnych zakupow.
Ale pocieszajace jest to ze praktycznie zostalo nam kupic wanienke i lozeczko.

Znajomi maja lozeczko do sprzedania , co prawda nie w takim koloze co chcialam (klon, a oni maja olche)i nie zmienia sie ono potem w lozeczko i chca je sprzedac. zastanawiam sie nad tym. czy brac to lozeczko czy kupic nowe

Do góry