reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

sól wypłukuje gluty
a potem mozna zakroplic kropelkami w razie potrzeby, czyli jak jest silny katar

my stosujemy sterimar, to jest sól w aerozolu
a kropelki nasivin

reklama
Ta frida jest niezla. pierwszy raz taki wynalazek widze.
my tez rezygnujemy z gruszki. :tak: :baffled:
musze sobie to wszystko spisac:tak: :tak: :nerd: i liste do plski zrobic.

a ja wlasnie wczoraj wykukałam u mojej mamy w ciuchlandzie z dzieciecymi ubrankami promocje , ze wszystko jest po 2zł.... i sa to rzeczy bardzo ladne , prawie nówki, i na dodatek firmowe, np body GAP lub Tommyego Hilfigera :). nie mialam kasy ale na 3 bodziaki wyskrobałam :D:D pieeeekne... takie malusieńkie... pewnie sie nawet maly w nie nie zmiesci ale co tak :) jeszcze tydzien ma byc taka "promocja" wiec moze jeszcze pojade i cos wybuszuje. :):)

Moja mama zrobiła dzis prezent na Mikołaja swojej wnuczce:laugh2:
Poszłyśmy do sklepu razem ale to ona wybrała <w końcu to prezent od niej> i kupiła kaftanik, śpioszki i maleńkie skarpeteczki :happy: koloru kremowego, takie malutkie <rozm chyba 62> po prostu śliczne:laugh2:

To sie narobilo:szok: :szok: Zmienilam zdanie co do wozka i poprosilam mame zeby oddala ten co juz czekal na przesylke.:eek:
Pani w sklepie to znajoma wiec nie wnosila zbytnio sprzeciwu tym bardziej ze na poczatku powiedziala ze jak zmienie zdanie do tego czasu moge poprostu zrezygnowac i nie ma problemu:tak: :tak: :tak:
No wiec ja chcialam mutsy ale nie ma rozmowy o mutsy z moim mezem. pojechalismy do toysrus i .....zakochalam sie w innym:-)
Normalnie paluszkiem sie go prowadzi:tak: :tak: :tak:
zamowilismy bo calego zestawu nie mieli i musimy czekac az dosla:tak: :tak:
Ja to lubie takie wykretasy:tak: ;-) :-)
Zobacz załącznik 20414

Zobacz załącznik 20416
my zamowilismy niebieski

tutaj bo cena jest taka sam i bez sensu placic jeszcze za jego przesylke:baffled:
jak nam babka w jednym sklepie wyliczyla to lukasz moj powiedzial ze najpierw samochod musi sprzedac:szok: :-D
Ale znalazlam sklep internetowy i polowe ceny chca wiec zamowilismy jejejejejejejej i czekamy ejjejejejejejejeje:tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

reklama
tak się zastanawiam czy ten kolor wózka pasuje dla dziewczynki:confused:

2md1kqp.jpg

Do góry