reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Mel znalazlam te dlugie skarpetki o ktorych wczesniej wspominalas.:tak: Tochyba dobry pomysl z nimi. jak nie bede potrzebowala dlugich to mozna je zwinac i stosowac jako normalne:tak: :tak:

reklama
Jutro zrobie bo juz dziasj mi sie nie chce.Najadlam sie i mam lenia, po calum dniu sprzatania i zakupowania nalezy sie troche.

Ale niezle listy tam sa.chyba postaram sie byc bardziej powsciagliwa w robieniu zakupow.

debiutantko sliczne ciuszki :happy:

miloku czekam tez na twoje zakupki :happy: a kombinezon jaki rozmiar kupilas?? ja nie chce nic mowic, ale co ci po wiekszym numerze kombinezonu w czerwcu albo lipcu ;-)

Agutek wiekszy mam na mysli taki do 3 miesiaca.one oba maja chyba taki sam rozmiar.do 3 miesiecy
a bede jechala do polski i wiadomo jak to bywa w polsce z pogada,:baffled:

Tutaj pewneitylko ten cienki uzyje:tak: ale drugi kupialm w second handzie wiec nie przeplacilam a wolalam go miesc

a to spoko, ja mam rozmiar 62 i on jest wlasnie taki do 3 miesiecy dlatego zdziwilam sie jak napisalas "wiekszy" ;-) :-)

a w Polsce to musze ci powiedziec, ze ostatnio w ogole nie mamy wiosny - po zimie praktycznie od razu przychodzi lato :laugh2:

no właśnie dziewczynki:-) tak sie zastanawiam czy ciuszki które kupujecie przydadzą sie skoro nasze maluszki przyjda na świat wiosną:))
ja to sie w ogóle nie powinnam odzywać bo nic jeszcze nie kupiłam:szok::no::baffled:, ale byłam wczoraj u koleżanki i dała mi śliczne białe śpioszki. Jej córcia wcale nie miała ich na sobie bo już na początku były na nią za małe, ciekawe czy moja Malutka je założy:happy:

reklama
no właśnie dziewczynki:-) tak sie zastanawiam czy ciuszki które kupujecie przydadzą sie skoro nasze maluszki przyjda na świat wiosną:))

ja mam termin na 2 marca, wiec moge rodzic juz w polowie lutego, ale tez i prawie w polowie marca...
musialam sie wiec jakos zabezpieczyc gdyby maluszek zaplanowal wydostac sie na swiat jeszcze w lutym - wiadomo jaka mamy pogode w tym miesiacu...postanowilam wiec kupic tani kombinezon, zebym potem nie zalowala, ze wyrzucilam na niego 120zl a dzidzius mial go na sobie raz, albo co gorsze wcale :happy:
natomiast te dziewczyny, ktore maja termin w drugiej polowie marca uwazam, ze moga sobie spokojnie podarowac ten zakup :-)

Do góry