reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Anija z Feretti są też baldachimy ale takie z tiulu - uniwersalne albo z lamówkami w kolorze danego wzoru.

A kupowałyście albo widziałyście jakies ciuszki z Coccodrillo? Bo oglądam je właśnie w necie i np. bodziaki, śpiochy itp. nie wydają mi się nawet bardzo drogie a wyglądają ładnie.

Tu je można np. zobaczyć (www)niebieskiemigdaly.com.pl

mi osobiscie ciuszki z coccodrillo bardzo sie podobaja...sa sliczne :happy:

ostatnio kolezanka mowila mi, ze jakosc niestety nie zawsze idzie w parze z cena (bo do najtanszych te ciuszki nie naleza), ale ja osobiscie nic nie moge powiedziec na ten temat, bo tych ciuszkow nie kupowalam tylko ogladalam w sklepie :happy: podejrzewam, ze kiedys sama sie skusze i kupie cos, aby sie przekonac na wlasnej skorze

u nas w sklepie sa glownie ciuszki na wieksze juz bobasy - tak przynajmniej od 6 miesiaca

wiecie co?
wlasnie mi sie przypomnialo ze jak chcialam bardzo ciepło ubrac mojego niemowlaka, to ubierałam jej pajaca a na to spodenki, bluzeczke czy bluze skarpetki itp...

Witam w sobotę :).

Dziś dostałam zakupowego natchnienia i odwiedziłam właśnie coccodrillo. Rozglądałam sie za kombinezonami, fajne były ale kosztowały dobrze ponad 100zł więc dałam sobie spokój. Za to kupiłam coś innego :).
A w ogóle to odwiedziłam jeden wielki ciucholand gdzie mają sporo wycenianych rzeczy i naprawdę było w czym wybierać ale z uwagi na to, że ciuchów mam już sporo to wolałam się za bardzo nie rozczulać i też szukałam kombinezonu ale nie było takich na ok. 62 cm.

A to zakupy z dziś:

reklama
Sliczne !!!
ja tez dostalam natchnienia na kupowanie i znowu wydalam kasiorke:szok: :szok:
Kombinezony mam 2 . jeden grubszy, drugi cienszy,i wzielam troche wieksze.na dluzej starcza.:tak: :tak:
w przyszlym tyg wybieram sie na wieksze zakupy take nozyczki spioszki smoczki pieluchy , poszaleje sobie:tak: :tak:

Tez musze fotki zrobic moich ostanich zdobyczy:tak: :tak: :tak:

Do góry