reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

ja wlasnie zrobilam juz chyba ostatnie zakupy ciuszkowe na allegro na pierwsze 3 miesiace...wszystko co wtedy potrzebne juz raczej mam, czyli: body, spiochy, pajacyki do spania i na dzien, skarpetki, kombinezon, czapeczka zimowa, spodenki, bluzy....no pozostaly mi jeszcze rekawiczki niedrapki, z dwie czapeczki bawelnianie i nie wiem czy takiemu malenstwu na wyjscie ze szpitala sie szaliczek zaklada??

teraz bede sie skupiac na akcesoriach kapielowych, spaniowych itp. :happy:

reklama
A słuchajcie - czy warto się rozglądać za kombinezonem?? Mam termin na początek marca ale po pierwsze tak od razu po porodzie nie wychodzi sie z dzieckiem a po drugie nie wiadomo jaka będzie pogoda. Poza tym w wózku, który zamówiłam, jest śpiworek więc chyba nie ma sensu kupować małego kombinezonu... Jak uważacie??

Juz wczesniej o tym pisalam
moje zdanie jest takie - nie warto kupowac kombinezona za ponad 100zl w sklepie! ubierze sie w nie dziecko moze raz - przy wyjsciu ze szpitala, albo w ogole
dlatego ja kupila kombinezon w Biedronce - byla promocja za 29.90!!! kombinezon jest bardzo ladny i dobrze wykonany, a cena wrecz boska! na jeden raz te 30zl mozna jeszcze wydac...kupilam rozmiar 62.

natomiast juz na wiosne mam kombinezon polarkowy tez w rozmiarze 62 i tez w cenie okolo 30zl :happy:

Ja sie zakochalam w tej poscieli:

144621267

142032130

no i oczywiscie juz zadnej innej poscieli w ogole nie widze :no:
tylko wlasnie te ceny sa powalajace :baffled: trzeba zacisnac pasa po prostu :happy:

my miloku nie robimy prezentow gwiazdkowych w tym roku, wlasnie ze wzgledu na wydatki zwiazane z malenstwem :happy:
teraz to sie dopiero zaczna wydatki konkretne - ciuszki to pikus przy wozku, lozeczku i poscieli :laugh2:
az sie boje, ale kupic trzeba ;-)

sliczna ta posciel, gdzie ja znalazlas?

Juz wczesniej o tym pisalam
moje zdanie jest takie - nie warto kupowac kombinezona za ponad 100zl w sklepie! ubierze sie w nie dziecko moze raz - przy wyjsciu ze szpitala, albo w ogole
dlatego ja kupila kombinezon w Biedronce - byla promocja za 29.90!!! kombinezon jest bardzo ladny i dobrze wykonany, a cena wrecz boska! na jeden raz te 30zl mozna jeszcze wydac...kupilam rozmiar 62.

natomiast juz na wiosne mam kombinezon polarkowy tez w rozmiarze 62 i tez w cenie okolo 30zl :happy:

Aaa faktycznie teraz mi się skojarzyły te kombinezony z Biedronki. 100zł na kombinezon na pewno nie wydam ale porozglądam się w sklepach a może na allegro lub w ciucholandach.

my mamy niestworne kaczatka
rozek_.jpg

i te jeszcze
_New%20EKO%20201.jpg

i jeszcze dwie jakies ale nie widze w necie
teraz i tak trzeba bedzie dokupic
a lozeczko to mi sie podobalo, ale prawie 8 stow kosztuje
gl_oliwia_120.jpg

reklama
Anija a te niesworne kaczątka to ile elementów mają i w jakiej były cenie? Bo widzę też rożek na pierwszym planie. W ogóle to jaki rożek jest lepszy - miękki czy usztywniony...??

Do góry