reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Z paznokciami to jest problem bo dizeci chyba tego nie lubią i wyczytałam, ze najlepiej obcinać własnie jak śpi. No ale pewnie praktyka pokaże jak to będzie wyglądać.

A co Waszym zdaniem lepiej kupić - nożyczki czy takie cążki do paznokci??

reklama
Ja chyba kupie nozyczki , jakos boje sie takich cazek przy takiej malej raczce.
Niewiem nie wzbudzaja mojego zaufanie przy dziecku. one mi sie wydaja odpowiednie dla doroslego z twardym paznokciem.Taki maluch to jeszcze mieciutkie ma te pazurki(chyba????):-D :tak:

nie wiem co lepsze :baffled:
ale osobiscie chyba bardziej przekonana jestem do nozyczek
pewnie kazda na wlasnej skorze bedzie musiala sie przekonac czym lepiej jej sie obcina paznokcie ;-)

Ja też bardziej się skłaniam ku nożyczkom bo wydaje mi się, ze nimi można delikatniej operować. Zresztą maja takie specjalne nieostre końcówki więc chyba się nie zrobi krzywdy tym maciupkim paluszkom.

A w ogóle to nie mogę się oprzeć i wkleję zdjecie córeczki tej koleżanki i jej małych paluszków :).

no dobara jestem juz spowrotem. debiutantko dorawalam tutaj tez te ala getry dla bobaska. i jeszcze pajacyki i czapeczki i skarpetki.
jez ja tam nie moge sam chodzic. maz musial mnie wyciagnac sila bo bym tam fortune wydala.
cholera jakie te rzeczy tam sa drogie :szok: :szok: :szok:
Ale takie spodenki pumpy to juz tak na 3 miesiace kupie. ale zaczne juz tak pomalu teraz bo tam sie nie moge opamietac.:tak:
ALe najpierw wyprawke skompletuje.

reklama
Miloku a ile np. kosztowąły te półśpiochy? Bo w polskim H&M chyba 29,90 zł za 2 szt. Ja to, co juz nie raz pewnie pisałam, poczekam na wyprzedaże bo wtedy czasem za pół ceny można coś kupić. Mnie się bardzo podobają np. takie małe kamizelki "męskie" ale one chyba ok. 40 czy 50 zł kosztują a to przecież małe takie... Jak będą tańsze to kupię Młodemu ;). Koszulę juz jakąś moja Siostra kupiła więc będzie miał komplet ;).

U Was też pewnie sie zacznie okres wyprzedaży wiec może też sie powstrzymaj z tymi zakupowymi pokusami ;).

Do góry