reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

O proszę - znów przydatna rada Doświadczonej Mamy :).
Dostałam troche skarpet od kuzynki po jej synku ale sa krótkie więc teraz się rozejrzę za takimi dłuższymi. Może gdzieś takie będą bo GAPa u nas nie ma (w ogóle w Polsce chyba nie ma żadnego GAPa...)

reklama
U mnie w miesci etez nie ma Gapa, wogule jest malo sklepow z ciszkami dla dzieci ,a tym bardziej dla chlopcow.:-( :-(

ale w przyszlym tyg jade do kolezanki do wielkiego miasta wiec tam sie na zakupy wybiore:tak: :tak: :tak:

moglabym wyslac ale to raczej bedzie nie oplacalne :-(

szczerze mowiac to ja tez w polsce nie moglam znalezc podobnych
ale moze teraz sa
mam nadzieje, ze cos fajnego znajdziesz :-)

aaaa i jeszcze mi sie przypomnialo
ze do kapieli sa oczywiscie potrzebne reczniki
takie z kapturkiem sa fajne
i lepiej kupic te wieksze, o z tych malych dziecioki :-D szybko wyrastaja
my mielismy 2 male i 1 duzy a moglam miec lepiej 2 duze i 1 maly

Jak namierzę takie skarpetki to dam znać kto je w Polsce sprzedaje / produkuje.
A co do ręczniczków z kapturkiem to jeden dostałam od szwagierki ale nie wiem czy to duży czy mały (80cm/80cm) i w takim razie jeszcze cn. 1 dokupię.

nawet nie mam teraz żadnego zeby zmierzyc
zostaly w polsce

ale przyjada tu za ok 2 tygodnie

... o ile mechanicy naprawią nam w końcu samochód :wściekła/y:

mysle ze te duze mają chyba 100 na 100 cm

JA mam jeden wlasnei taki jak debiutantka ,ale planuje jeszcze dokupienie ze 2 .

bede w takim razie szukala tych wiekszych.:tak:

kurcze, wiecie co...nie wyobrazam sobie wciskania takiego malenstwa w rajstopki...myslicie, ze im w tym bedzie wygodnie?
ja chyba pod spodenki czy spodniczke bede polspioszki wkladac - jakos przyjemniejsze mi sie wydaja i wygodniejsze dla maluchow...:eek:
ale ja sie tam nie znam :baffled:

reklama
Nie mysle o tych takich kolorowych sztucznych , ale sa taki fajne bawelniane.
Moja mam tez mi taki nakladala i przez to chyb nie mam zlych wspomnien z rajstopkami.Pameitam ze strasznie dbalam zeby ich nie zniszczyc.

Ale jeszcze takich nie mam, wiec jak nei znajde to tez pol spiochy zastosuje.:tak: :-)

Do góry