reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

O proszę - znów przydatna rada Doświadczonej Mamy :).
Dostałam troche skarpet od kuzynki po jej synku ale sa krótkie więc teraz się rozejrzę za takimi dłuższymi. Może gdzieś takie będą bo GAPa u nas nie ma (w ogóle w Polsce chyba nie ma żadnego GAPa...)

reklama
U mnie w miesci etez nie ma Gapa, wogule jest malo sklepow z ciszkami dla dzieci ,a tym bardziej dla chlopcow.:-( :-(

ale w przyszlym tyg jade do kolezanki do wielkiego miasta wiec tam sie na zakupy wybiore:tak: :tak: :tak:

moglabym wyslac ale to raczej bedzie nie oplacalne :-(

szczerze mowiac to ja tez w polsce nie moglam znalezc podobnych
ale moze teraz sa
mam nadzieje, ze cos fajnego znajdziesz :-)

aaaa i jeszcze mi sie przypomnialo
ze do kapieli sa oczywiscie potrzebne reczniki
takie z kapturkiem sa fajne
i lepiej kupic te wieksze, o z tych malych dziecioki :-D szybko wyrastaja
my mielismy 2 male i 1 duzy a moglam miec lepiej 2 duze i 1 maly

Jak namierzę takie skarpetki to dam znać kto je w Polsce sprzedaje / produkuje.
A co do ręczniczków z kapturkiem to jeden dostałam od szwagierki ale nie wiem czy to duży czy mały (80cm/80cm) i w takim razie jeszcze cn. 1 dokupię.

nawet nie mam teraz żadnego zeby zmierzyc
zostaly w polsce

ale przyjada tu za ok 2 tygodnie

... o ile mechanicy naprawią nam w końcu samochód :wściekła/y:

mysle ze te duze mają chyba 100 na 100 cm

JA mam jeden wlasnei taki jak debiutantka ,ale planuje jeszcze dokupienie ze 2 .

bede w takim razie szukala tych wiekszych.:tak:

kurcze, wiecie co...nie wyobrazam sobie wciskania takiego malenstwa w rajstopki...myslicie, ze im w tym bedzie wygodnie?
ja chyba pod spodenki czy spodniczke bede polspioszki wkladac - jakos przyjemniejsze mi sie wydaja i wygodniejsze dla maluchow...:eek:
ale ja sie tam nie znam :baffled:

reklama
Nie mysle o tych takich kolorowych sztucznych , ale sa taki fajne bawelniane.
Moja mam tez mi taki nakladala i przez to chyb nie mam zlych wspomnien z rajstopkami.Pameitam ze strasznie dbalam zeby ich nie zniszczyc.

Ale jeszcze takich nie mam, wiec jak nei znajde to tez pol spiochy zastosuje.:tak: :-)

Do góry