reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

a wiesz mama wozek kupila wiec ta cena za przesylke to jest pikus do ceny wozka. wole zalacic nawet te 300 zloty i miec wozek i mase gadzetowi sloiki z porzeczkami mniami:-p :-p :-p :-p

masz racje, skoro mama kupila wozek to ta kwota nawet 300zl jest znikoma i warto ja zaplacic :tak:

no patrzecie, nawet nie wiedzialam, ze poczta strajkuje :dry:

no niestety

od kilku dni jest coraz gorzej, coraz wiecej placowek sie przylacza

zaczeli listonosze, a obecnie w niektorych miastach nawet panie z okienek juz nie obsluguja

glowny urzad pocztowy w Warszawie wczoraj zamkneli

a ludzie czekaja na paczki, listy, emerytury :baffled:
dlatego teraz to strach nawet cos na allegro kupowac - wlasnie czekam na przesylke ciuszkow dla dzidzi i sie zastanawiam czy dotrze do mnie :dry:

reklama
miloku bardzo ladne to lozeczko :tak:

ja dzisiaj kupilam dzidziowi czapeczke na wyjscie ze szpitala - jejciu, jakie to malenkie :szok: :-) - i okrycie kapielowe :happy:

powiedzcie jak sie zapatrujecie na baldachim do lozeczka??

ja sama nie wiem czy go kupowac czy nie
na pewno chce poszewke na poduszke i kolderke oraz ochraniacz, a co do tego baldachimu tak nie do konca jestem pewna :baffled:

wiem, ze stanowi on piekny wystroj, lozeczko wyglada z nim cudnie....no ale wlasnie - to tylko walor estetyczny

oprocz niego baldachim to tylko zbieracz kurzu :eek:

no i nie jestem pewna czy warto sobie sprawiac przyjemnosc dla oka czy dac sobie spokoj??

co wy uwazacie?

Agutek ja nie kupuje baldachimu a to z tej prostej przyczyny, że pokój gdzie będzie stało łóżeczko (i gdzie my też śpimy) jest wąski, długi i ma skośny dach i po prostu się nie zmieści z baldachimem. A z tym zbieraczem kurzu to tez racja... nawet wczesniej nie pomyślałam... Nie mniej takie łóżeczko z baldachimem faktycznie jest urocze.

a do tego to gadzet tylko na kilka pierwszych miesiecy, potem jak dzidzius wiekszy to baldachim praktycznie zaczyna przeszkadzac...

rozsadek mi mowi, zeby nie kupowac
ale wiadomo ten urok baldachimu kusi :laugh2:

chyba jednak dam sobie spokoj
te wszystkie gadzeciki do lozeczka tak naprawde wcale sie nie sprawdzaja, a kosztuja...

No mel chwal sie . nie ma pojecia ale to jest nowe i tez niewiele kosztuje bo tylko 50f+20 przesylka.

duzo mniej niz wszystkie pozostale bo sa okolo 140f

Ale powiem Tobie mel ze taka okazje przegapilamze dlugo nie moglam jej odchorowac.Uzywane , ale w super stanie i takie w moim kolorze i tylko za 15 F.ale to bylo jeszcze zanim ruchy poczula wiec sie powstrzymalam:-( i odrazu poszlo:-( :-(

reklama
Do góry