reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

a wiesz mama wozek kupila wiec ta cena za przesylke to jest pikus do ceny wozka. wole zalacic nawet te 300 zloty i miec wozek i mase gadzetowi sloiki z porzeczkami mniami:-p :-p :-p :-p

masz racje, skoro mama kupila wozek to ta kwota nawet 300zl jest znikoma i warto ja zaplacic :tak:

no patrzecie, nawet nie wiedzialam, ze poczta strajkuje :dry:

no niestety

od kilku dni jest coraz gorzej, coraz wiecej placowek sie przylacza

zaczeli listonosze, a obecnie w niektorych miastach nawet panie z okienek juz nie obsluguja

glowny urzad pocztowy w Warszawie wczoraj zamkneli

a ludzie czekaja na paczki, listy, emerytury :baffled:
dlatego teraz to strach nawet cos na allegro kupowac - wlasnie czekam na przesylke ciuszkow dla dzidzi i sie zastanawiam czy dotrze do mnie :dry:

reklama
miloku bardzo ladne to lozeczko :tak:

ja dzisiaj kupilam dzidziowi czapeczke na wyjscie ze szpitala - jejciu, jakie to malenkie :szok: :-) - i okrycie kapielowe :happy:

powiedzcie jak sie zapatrujecie na baldachim do lozeczka??

ja sama nie wiem czy go kupowac czy nie
na pewno chce poszewke na poduszke i kolderke oraz ochraniacz, a co do tego baldachimu tak nie do konca jestem pewna :baffled:

wiem, ze stanowi on piekny wystroj, lozeczko wyglada z nim cudnie....no ale wlasnie - to tylko walor estetyczny

oprocz niego baldachim to tylko zbieracz kurzu :eek:

no i nie jestem pewna czy warto sobie sprawiac przyjemnosc dla oka czy dac sobie spokoj??

co wy uwazacie?

Agutek ja nie kupuje baldachimu a to z tej prostej przyczyny, że pokój gdzie będzie stało łóżeczko (i gdzie my też śpimy) jest wąski, długi i ma skośny dach i po prostu się nie zmieści z baldachimem. A z tym zbieraczem kurzu to tez racja... nawet wczesniej nie pomyślałam... Nie mniej takie łóżeczko z baldachimem faktycznie jest urocze.

a do tego to gadzet tylko na kilka pierwszych miesiecy, potem jak dzidzius wiekszy to baldachim praktycznie zaczyna przeszkadzac...

rozsadek mi mowi, zeby nie kupowac
ale wiadomo ten urok baldachimu kusi :laugh2:

chyba jednak dam sobie spokoj
te wszystkie gadzeciki do lozeczka tak naprawde wcale sie nie sprawdzaja, a kosztuja...

No mel chwal sie . nie ma pojecia ale to jest nowe i tez niewiele kosztuje bo tylko 50f+20 przesylka.

duzo mniej niz wszystkie pozostale bo sa okolo 140f

Ale powiem Tobie mel ze taka okazje przegapilamze dlugo nie moglam jej odchorowac.Uzywane , ale w super stanie i takie w moim kolorze i tylko za 15 F.ale to bylo jeszcze zanim ruchy poczula wiec sie powstrzymalam:-( i odrazu poszlo:-( :-(

reklama
Do góry