reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

miloku z drugiej strony fajne jest takie kupowanie dziececych gadzetow :-)

ja juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie wozek, lozeczko, posciel...ach :rolleyes: a to jeszcze troszke czasu :-p

macie juz wybrana posciel?

reklama
Fajne , fajne Agutku . ja nie nazekam tylko bije si eze o czyms zapomne i nie bede wiedzial co z czym jesc:tak: :tak: :tak:
Ale licze na to ze naturalnie nam to przyjdzie.

Posciel hhmmnnnn.
mamajuz upatrzone jakie 4 no moze 3 komplety ale zdecydowac sie nie moge.pozatym narazie krucho u mnie z kasa wiec na jais czas wstrzymuje sie z zakupami dla malucha.

Swiateczne prezenty teraz robie:tak: :tak: :tak: :tak:

da maluch teraz to jakies tansze drobiazgi skladuje a reszte puzniej.kurde grudzien to wykanczajacy miesiac. jeszcze moja siostra ma imieniny i 2 kolezanki urodziny i prezenty i masakra:szok: :szok: :szok: :szok:

Ja sie zakochalam w tej poscieli:

144621267

142032130

no i oczywiscie juz zadnej innej poscieli w ogole nie widze :no:
tylko wlasnie te ceny sa powalajace :baffled: trzeba zacisnac pasa po prostu :happy:

my miloku nie robimy prezentow gwiazdkowych w tym roku, wlasnie ze wzgledu na wydatki zwiazane z malenstwem :happy:
teraz to sie dopiero zaczna wydatki konkretne - ciuszki to pikus przy wozku, lozeczku i poscieli :laugh2:
az sie boje, ale kupic trzeba ;-)

sliczna ta posciel:tak: :tak: :tak:

Agutek ja tez sie tego boje.
My tez nie robimy jakis tam konkretnych prezentow, no jedynie sobie nawzajem. ale reszcie jakies male upominki.tylko ze te upominki mimo wszystko kosztuja:tak: :tak:
ale moze faktycznie lepiej bedzie calkowicie zrezygnowac z upominkow bo nawet tego sie nazbiera. Poprostu poinformuje wszystkich ze nie kupujemy w tym roku nic nikomu.:tak: :eek: :eek:

miloku no wlasnie wszystko kwestia tego czy mozecie sobie na te nawet drobne upominki pozwolic czy nie...
my raczej z tego zrezygnujemy, bo wlasnie jak piszesz - niby drobiazgi, ale ostatecznie sumka jakas zawsze sie uzbiera niestety...

za to pomysl jakie wspaniale swieta beda za rok!!!
wow, bedzie czadersko :tak:

nooo własnie :tak:

posciel sliczna
jak ja szukalam kiedys to nie zlokalizowalam takiego cacka :dry:
teraz kupie jeden komplet
ale narazie nie
juz kiedys pisalam ze mamy w planie przeprowadzke w lutym
i odkladam zakupy na ostatnią chwile
ale ok miesiac przed porodem - czyli w okresie planowanej przeprowadzki przyleci moja mama
ale będę miała wtedy labę :-):-):-)

poszaleje na zakupach :tak::tak::tak:

Ja to wlansi enie wiem i niestety obawiam sie ze nie beda az takie czaderskie. napewno w jakims stopniu tak bo dzidiz bedzie ,ale u nas zawsze jest problem . co robimy na swieta?

Moje mezus pracuje w swieta zawsze do 18 i nie ma mozliwosci dostania urlopu przez caly grudzien.
My bedziemy mieli prawdziwe siweta dopiero za jakies 2 lata jak wigilia bedzie wypadala we srode , lub we czwartek:tak: :tak: :tak: :tak:

Ale jakos damy rade w przyszlym roku pojedziemy do polski po dwietach albo do nas przyjedzie rodzinka. zobaczymy :tak: :tak: :tak:
Swita zawsze sa fajne:-D :-D

Ale to beda moje pierwsze swieta bez rodzicow i calej reszty familii,ale za to z nowym mezem:-D :-D :-D :-D :-D
Dam rade czas sie usamodzielnic :tak: :-D :-D :-D :-D

Moja mama tez przylatuje na poczatku lutego . wiec tez mi pomoze.Co prawda nie bedziemy sie przeprowadzac.ale urzadzac pokuj. Szafy i meble przestawiac . zasze sie przyda pomocna dlon:-D :tak: :tak:

a Jak macie przeprowadzke w planach to faktycznie zkupy lepiej zostawic na sam konic bo potem wiecej rzezczy do przewiezienia :tak: :tak:

My nie wiele podad pol roku temu sie przeprowadzilismy a ja juz znowu bym sie gdzies wyniosla. ale tym razem chciala bym juz cos swojego. wiec postanowilam ,ze jezeli mam sie przprowadzic to jedynie do nowego ,mojego domku.:tak: :tak: :tak: :tak:

Oj dlugo tu w takim razie posiedze:szok: :szok: :szok:

Melanie, bo ta posciel to jakas nowosc.
Co do przeprowadzki to faktycznie - lepiej odlozyc sobie zakupy na pozniej, choc pewnie korci, zeby kupic jak sie widzi cos fajnego w sklepie ;-)

Ja zdecydowalam, ze wezme dwa komplety - pomaranczowy bedzie pasowal mi do sypialni i bedzie wlasnie jako pierwszy, a potem pokoj dzidzi jest zielony, wiec na zmiane bedzie ten zielony komplecik. Do tego w pokoju dziececym dodatki beda pomaranczowe wiec powinno wszystko ladnie wspolgrac. :happy:

miloku, to zycze, zeby szybko udalo sie uzbierac pieniazki na wlasny domek
a to chcecie w UK kupic czy w PL?

reklama
zadzwonilam do sklepu, w ktorym zamowilismy wozek i jesli wszystko dobrze pojdzie to na swieta bedziemy go mieli w domku :happy:

oprocz siedziska spacerowego wszystko juz doszlo...troche mi ulzylo, bo po tym jak babka przedstawila mi mozliwosc polrocznego czekania to troszke zaczelam miec stracha ;-)

ale sie ciesze :laugh2:

Do góry