reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Mel powiem mamie zeby jescze dzisiaj sprawdzila te przesylki bo moze faktycznie cos za tanio:eek: :eek:
Kolezanka przyslala mi 2 gazetki i 35 zl zaplacila za list ,wiec moze babak anas cos zle uslyszala:eek: :baffled: mam nadzieje ze nie ,:tak: ze to jest dobra :tak: :tak: cena

reklama
ja kiedys wysyłałam paczke z polski do męża w uk
i za 5 kg zapłaciłam ok 70 pln - i doszla po ponad miesiącu jak ja już tu byłam :eek::baffled:
może faktycznie nie wyjdzie więcej jak 250pln :dry:

mozna to sobie sprawdzic w cenniku poczty polskiej w necie
ale musialabys wiedziec ile ta paczke bedzie wazyla
mysle ze z 15 - 20 kg napewno, co ?

No wlansie cos kolo tego.

14 kilo wuzek i jeszcze jakies gadzety chce zeby mama tam wsadzila .wiec kolo 20. moze 25 kilo wyjdzie.

Ale w takim razie jak ona tka dlugo szla to musze mamae pospieszyc , b o jeszcze na marzec nie dojdzie:-D :-D

Nie martw sie agutek dla mnie tez ,ale jak trzeba to trzeba.

a wiesz mama wozek kupila wiec ta cena za przesylke to jest pikus do ceny wozka. wole zalacic nawet te 300 zloty i miec wozek i mase gadzetowi sloiki z porzeczkami mniami:-p :-p :-p :-p

miloku wezcie pod uwage, ze Poczta Polska strajkuje :baffled:
sprawdzilam, ze za zwykla paczke pocztowa do 20kg do UK wychodzi ok. 200zl, za priorytetowa 250zl

no są niestety :-(
ale co zrobić :confused:

my powiedzielismy dziadkom, ze nie mają wysyłać zadnych paczek na świeta,
że jak chcą coś wnusi sprezentować do niech dadzą kaskę i powiedzą co kupić
a my to kupimy tutaj
i tym sposobem oszczedzamy na paczkach :tak:

jednak czasem one sa konieczne :sorry2:

No wlasnie cos slyszalam ,ale mamnadzieje ze do swiat sytuacja poczty sie unormuje:tak: :tak: :tak: :tak:

Mama ma to dopiero po swietach wysylac . wiec jeszcze czas.:tak: :tak:

A dopiero po swietach dlatego ze siora jedzie na swieta do domu z lista potzrbnych mi rzeczy :-D :-D :-D i trzeba je jeszcze do paczki dorzucic:tak: :tak:

miloku wezcie pod uwage, ze Poczta Polska strajkuje :baffled:
sprawdzilam, ze za zwykla paczke pocztowa do 20kg do UK wychodzi ok. 200zl, za priorytetowa 250zl

no patrzecie, nawet nie wiedzialam, ze poczta strajkuje :dry:

...jak Miloku ma czas do świąt ze zrobieniem listy, to ja myślę, ze ta paczka będzie ważyła więcej jak 20 kg
conajmniej 30 :-D

reklama
Do góry