reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Mel powiem mamie zeby jescze dzisiaj sprawdzila te przesylki bo moze faktycznie cos za tanio:eek: :eek:
Kolezanka przyslala mi 2 gazetki i 35 zl zaplacila za list ,wiec moze babak anas cos zle uslyszala:eek: :baffled: mam nadzieje ze nie ,:tak: ze to jest dobra :tak: :tak: cena

reklama
ja kiedys wysyłałam paczke z polski do męża w uk
i za 5 kg zapłaciłam ok 70 pln - i doszla po ponad miesiącu jak ja już tu byłam :eek::baffled:
może faktycznie nie wyjdzie więcej jak 250pln :dry:

mozna to sobie sprawdzic w cenniku poczty polskiej w necie
ale musialabys wiedziec ile ta paczke bedzie wazyla
mysle ze z 15 - 20 kg napewno, co ?

No wlansie cos kolo tego.

14 kilo wuzek i jeszcze jakies gadzety chce zeby mama tam wsadzila .wiec kolo 20. moze 25 kilo wyjdzie.

Ale w takim razie jak ona tka dlugo szla to musze mamae pospieszyc , b o jeszcze na marzec nie dojdzie:-D :-D

Nie martw sie agutek dla mnie tez ,ale jak trzeba to trzeba.

a wiesz mama wozek kupila wiec ta cena za przesylke to jest pikus do ceny wozka. wole zalacic nawet te 300 zloty i miec wozek i mase gadzetowi sloiki z porzeczkami mniami:-p :-p :-p :-p

miloku wezcie pod uwage, ze Poczta Polska strajkuje :baffled:
sprawdzilam, ze za zwykla paczke pocztowa do 20kg do UK wychodzi ok. 200zl, za priorytetowa 250zl

no są niestety :-(
ale co zrobić :confused:

my powiedzielismy dziadkom, ze nie mają wysyłać zadnych paczek na świeta,
że jak chcą coś wnusi sprezentować do niech dadzą kaskę i powiedzą co kupić
a my to kupimy tutaj
i tym sposobem oszczedzamy na paczkach :tak:

jednak czasem one sa konieczne :sorry2:

No wlasnie cos slyszalam ,ale mamnadzieje ze do swiat sytuacja poczty sie unormuje:tak: :tak: :tak: :tak:

Mama ma to dopiero po swietach wysylac . wiec jeszcze czas.:tak: :tak:

A dopiero po swietach dlatego ze siora jedzie na swieta do domu z lista potzrbnych mi rzeczy :-D :-D :-D i trzeba je jeszcze do paczki dorzucic:tak: :tak:

miloku wezcie pod uwage, ze Poczta Polska strajkuje :baffled:
sprawdzilam, ze za zwykla paczke pocztowa do 20kg do UK wychodzi ok. 200zl, za priorytetowa 250zl

no patrzecie, nawet nie wiedzialam, ze poczta strajkuje :dry:

...jak Miloku ma czas do świąt ze zrobieniem listy, to ja myślę, ze ta paczka będzie ważyła więcej jak 20 kg
conajmniej 30 :-D

reklama
Do góry