reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
oj tak
zdecydowanie

my mieliśmy taką, z takim wyżłobionym leżaczkiem
ale Pariska szybko wskoczyła do dużej wanny ;-)
chyba jak miała 9 miechów, to wanienke sprzedalismy na allegro

3578.jpg

Dziewczyny strasznie mi sie podoba co tutaj piszecie. ja nie mamma pojecia co poza ciuszkami kupowoac ,a jak sobie tutaj czyatam to lista mi sie uklada.
piszcie jak najwiecej ja czytam i notatki robie:tak: :tak: :tak:

cos kojarze
ale pokaz jak masz pod reka

ja sie zastanawiam czy nie kupic takich klipsow zespalajacych 2 wozki
robi to jakis angol i ma nawet patenet na to
straszny tramwaj wychodzilby, tyle ze ja mam 50m do lasu
a po miesiecie i tak nie bede tym smigac wiec by bylo dla mnie ok
caly czas nie moge sie zdecydowac
chyba w ciazy jestem ;-)

:-)

mówiłam o tym woziku

buggy.png

można nim troszke pokombinowac, bo moze być pojedynczy jak i 2 miejsca
niemowlak moze lezec na plasko
a inne woziki z opcji 1 siedzenie za 2gim nie mają takiej opcji
mysle, ze jak młodszy będzie juz dobrze siedzial
to wskoczymy na mutsy dla 2 ;-):tak:

Drogie dziewczyny, mam pytanko
chce kupić łóżeczko które można potem "przerobić" na dziecięcy tapczanik wyjmując boczne szczebelki. łóżeczko jest 10 cm szersze, 20 cm dłuższe no i droższe ale wydaje mi sie że starczy na dłużej. Mam rajce?

Mam wybrany wózek i nie kupiłam ani jednego ubranka. Powód jest prosty - znam siebie : jak zaczne to nie będę umiała sobie powiedzieć koniec!!:-D:-D
Nie chce nakupić za dużo ubranek, których moje Maleństwo nie założy ani razu.
BArdzo podoba mi sie że powstał ten wątek, gdy czytam Wasze wypowiedzi troche mi sie w głowie rozjaśnia
Odpiszcie mi co do wyrka dla maluszka;-)

Ja wlansie taki lozeczko kupuje . mam jakies wypatrzone na ebayu ale jest jakos podejrzanio tanie.Nie wiem czy to nie znaczy ze bedzie jakies trefne.fajne jest ,w kolorze moich mebli, jest nowe i tanie ,ale jakos podejrzane:baffled: :dry:

podejrzane bo tanie? no cośty, ja poszłam najpierw do jednego slkepu i takie łóżeczka były od 600 zyla w góre <szczęka w dół> a potem poszłam do drugiego i... łóżeczko kosztuje tam 400 (i dostane nawet rabat):-):-):-)
popatrz w innych sklepach, ale tanio nie zawsze znaczy do bani:tak::tak:

No wlanie w innych sklepach kosztuja kolo 250 ,300 f znalazlam jedno za 180 funtow a to na internecie kosztuje zaledwie 65 +przesylka 20 .
ja ne twierdze ze jak tanie ma byc zle tylko tego na zywo nie widze a wiec podejrzane mi sie to wydaje. ale moze to dlatego ze przez internet.:tak:
i jeszcze jedno nie zwrucilam uwagi czy jest z materacem czy bez,jak bez to moze dlatego .:dry: :nerd:

zwykle łózeczka sprzedawane są osobno (tzn bez materaców, bo można wybrać różne) a ono jest używane czy nowe (to z internetu) bo jeśli tak to może dlatego jest tańsze:-)

reklama
dziewczyny te lozeczka to na pewno dobry pomysl i odklada wam kupno kolejnego doroslego lozka na nastepne kilka lat - z tego co sie orientuje takie lozeczka staraczaja do okolo 6 roku zycia :happy:

Do góry