A
Agutek
Gość
Agutek, ja póki co to w ogóle nie mam miejsca na tę komodę ale będę musiała wywalić biurko (swoje i męża) z pokoju gdzie śpimy i wtedy zmieści się i łóżeczko i komoda.
A ta z Ikei podoba mi się ze względu na to, że potem może być normalnym meblem (przez ten "łamany" przewijak). Poza tym nie jest aż taka droga bo widziałam takie nie z drewna za podobną cenę a ta jest drewniana (wprawdzie sosnowa ale zawsze to drewno a nie płyta ).
Przewijak na łóżeczko możesz przecież nakładać tylko jak jest potrzeba, chyba nie musi być tam na stale, no nie?
tak, ten Ikeowski bardzo mi sie podoba!!!
ten przewijak na lozeczko na pewno bede sciagac, ale to sie wiaze z tym, ze bedzie stal na ziemi obok lozeczka...no tak jakos mi to nie odpowiada, ale niestety na nic innego nie moge sobie pozwolic z braku miejsca
jakos sie przezyje...
co do ciuszkow to ja w porownaniu do was mam bardzo malo...
ale to ze wzgledu na moj "wagowy" charakter - kazdy zakup przemyslam 10 razy, czy na pewno jest mi to niezbedne i potrzebne, przez co eliminuje polowe zakupow i biore tylko to, co naprawde konieczne...rzadko pozwalam sobie na szalenstwo a nikt nam prezentow nie robi - no poza kocykiem od kolezanki i body, wiec wszystko zakupujemy sami...
takze bede miala zaledwie kilka spiochow, kilka pajacykow, troche body i mam 3 bluzy na wyjscie wiosenne, kombinezon zimowy i kombinezon na cieplejsz wiosenne dni i na tym sie pewnie skonczy