reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Drewex jest ok za ta cene. Wlasnie uzytkujemy.
Mi sie Glucki podobaja, ale ceny powalaja :szok:

Anja ale ja sprawdzałam ceny Glucka na ich www i mają też łóżeczka w cenach podobnych do Drewexu (te bez rzeźbień np. Pawełek - 198/229/269zł zwykły/z opuszczanym bokiem/ z szufladą, Adaś 219/258/289zł). Tak że nie tylko te po 600 zł i więcej :). A materace gryczano kokosowe widziałam po ok. 90 zł chyba ale to już nie u nich.

reklama
my chyba na takie sie zdecydujemy, albo calkiem podobne
te jest z klupsia :happy:

140269075

Fajne jest Agutek. To chyba Radek VII bo mam właśnie folder przed sobą.
A w ogóle to kiedy zamierzacie kupić to łóżeczko? Bo musiałoby już być jak wrócimy z Dzieckiem ze szpitala...
Zresztą, poza wózkiem, to wszystko chyba trzeba już mieć np. fotelik do samochodu, przewijak, wanienkę itp.

lozeczko najprawdopodobniej kupimy jakos pod koniec stycznia :happy:
cala reszte zreszta tez juz bedziemy kupowac przed porodem, bo potem nie chce sobie zawracac takimi sprawami glowy :happy:

Agutek, wlasnie takie lozeczko chce kupic!pasuje mi do mebli w sypialni,ale nie bardzo do mebli w przyszlym pokoju dzieciaczka!wiec ciagle sie zastanawiam jaki kolor bedzie najlepszy!

Fajne to loze :) dla malucha.
ja zakupani zajmuje sie juz teraz pomalutku . co wyplata cos kupyje bo inaczej nie wyrobie z kasa i nie chce sie martwic ze nie z czyms nie zdaze.Rozmawialam z kolezanka ma na koniec grudnia termin i ona wlasnie tak z e wszystkim zwlekala a teraz brzuch duzy, maly kopie i ona zesteresowana ze nie da rady.
debiutantko ja tez juz mam cala szafke ciuszkow. nie wiem nawet czy niektore chociaz raz maluch zalozy . bo sie okarze ze nie zdarzy bo wyrosnie:-D :-D :-D Ale to mnie nie powstrzymuje od kupowania.!!KUPOWAC,KUPOWAC,KUPOWAC:szok: :szok: :szok: :szok:

Miloku ale ja to chyba nigdy w życiu nie miałam tylu ciuchów ile mam teraz na tych parę miesięcy dla Młodego ;).
Już je posegregowałam na okresy 0-2, 3-6, 6-9 miesięcy. Muszę to sukcesywnie zacząć prać i prasować bo potem nie wyrobię ;).
No i musiałabym się przejechać do IKEA bo zamierzam tam kupić komodę z przewijakiem (szuflady się przydadzą, na układanie tych ciuchów). Wygląda tak:

debiutantko bardzo podobaja mi sie te komody z przewijakiem - przydatna rzecz! :tak:

mi niestety nie pasuja one kolorystycznie do pozostalych mebli - to po pierwsze - i nie mam w sypialni miejsca na wstawienie dodatkowego mebla, bo juz z lozeczkiem bedzie problem - to po drugie :-(

musze sie wiec zadowolic przewijakiem takim nakladanym na lozeczko...tylko mi sie one srednio podobaja i zabieraja miejsce w lozeczku :baffled: ale co poczac?

Agutek, ja póki co to w ogóle nie mam miejsca na tę komodę ale będę musiała wywalić biurko (swoje i męża) z pokoju gdzie śpimy i wtedy zmieści się i łóżeczko i komoda.
A ta z Ikei podoba mi się ze względu na to, że potem może być normalnym meblem (przez ten "łamany" przewijak). Poza tym nie jest aż taka droga bo widziałam takie nie z drewna za podobną cenę a ta jest drewniana (wprawdzie sosnowa ale zawsze to drewno a nie płyta :) ).

Przewijak na łóżeczko możesz przecież nakładać tylko jak jest potrzeba, chyba nie musi być tam na stale, no nie?

reklama
ja chce lozeczko z przewijakiem . one mi sie podobaja.a tekomody fajne ale ja ze swojej sypialni juz musze jedna wyrzucic gdzie a co dopiero cos jeszcze dolozyc.:tak: :tak: Jakos malo ustawne te pokoje.
Debiutantko bijesz mnie na glowe. ja mam tylko narazie ciuszki na 0-3, i kilka na 3-6 ale zaledwie kilka sztuk na wiekszego bobasa.ja za to uwazna ze z iloscia ciuszkow dla malenstwa przesadzam , a moze tak mi sie tylko zdaje.:dry: :dry: w sumie to az 3 miesiace :elvis:

Do góry