reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Drewex jest ok za ta cene. Wlasnie uzytkujemy.
Mi sie Glucki podobaja, ale ceny powalaja :szok:

Anja ale ja sprawdzałam ceny Glucka na ich www i mają też łóżeczka w cenach podobnych do Drewexu (te bez rzeźbień np. Pawełek - 198/229/269zł zwykły/z opuszczanym bokiem/ z szufladą, Adaś 219/258/289zł). Tak że nie tylko te po 600 zł i więcej :). A materace gryczano kokosowe widziałam po ok. 90 zł chyba ale to już nie u nich.

reklama
my chyba na takie sie zdecydujemy, albo calkiem podobne
te jest z klupsia :happy:

140269075

Fajne jest Agutek. To chyba Radek VII bo mam właśnie folder przed sobą.
A w ogóle to kiedy zamierzacie kupić to łóżeczko? Bo musiałoby już być jak wrócimy z Dzieckiem ze szpitala...
Zresztą, poza wózkiem, to wszystko chyba trzeba już mieć np. fotelik do samochodu, przewijak, wanienkę itp.

lozeczko najprawdopodobniej kupimy jakos pod koniec stycznia :happy:
cala reszte zreszta tez juz bedziemy kupowac przed porodem, bo potem nie chce sobie zawracac takimi sprawami glowy :happy:

Agutek, wlasnie takie lozeczko chce kupic!pasuje mi do mebli w sypialni,ale nie bardzo do mebli w przyszlym pokoju dzieciaczka!wiec ciagle sie zastanawiam jaki kolor bedzie najlepszy!

Fajne to loze :) dla malucha.
ja zakupani zajmuje sie juz teraz pomalutku . co wyplata cos kupyje bo inaczej nie wyrobie z kasa i nie chce sie martwic ze nie z czyms nie zdaze.Rozmawialam z kolezanka ma na koniec grudnia termin i ona wlasnie tak z e wszystkim zwlekala a teraz brzuch duzy, maly kopie i ona zesteresowana ze nie da rady.
debiutantko ja tez juz mam cala szafke ciuszkow. nie wiem nawet czy niektore chociaz raz maluch zalozy . bo sie okarze ze nie zdarzy bo wyrosnie:-D :-D :-D Ale to mnie nie powstrzymuje od kupowania.!!KUPOWAC,KUPOWAC,KUPOWAC:szok: :szok: :szok: :szok:

Miloku ale ja to chyba nigdy w życiu nie miałam tylu ciuchów ile mam teraz na tych parę miesięcy dla Młodego ;).
Już je posegregowałam na okresy 0-2, 3-6, 6-9 miesięcy. Muszę to sukcesywnie zacząć prać i prasować bo potem nie wyrobię ;).
No i musiałabym się przejechać do IKEA bo zamierzam tam kupić komodę z przewijakiem (szuflady się przydadzą, na układanie tych ciuchów). Wygląda tak:

debiutantko bardzo podobaja mi sie te komody z przewijakiem - przydatna rzecz! :tak:

mi niestety nie pasuja one kolorystycznie do pozostalych mebli - to po pierwsze - i nie mam w sypialni miejsca na wstawienie dodatkowego mebla, bo juz z lozeczkiem bedzie problem - to po drugie :-(

musze sie wiec zadowolic przewijakiem takim nakladanym na lozeczko...tylko mi sie one srednio podobaja i zabieraja miejsce w lozeczku :baffled: ale co poczac?

Agutek, ja póki co to w ogóle nie mam miejsca na tę komodę ale będę musiała wywalić biurko (swoje i męża) z pokoju gdzie śpimy i wtedy zmieści się i łóżeczko i komoda.
A ta z Ikei podoba mi się ze względu na to, że potem może być normalnym meblem (przez ten "łamany" przewijak). Poza tym nie jest aż taka droga bo widziałam takie nie z drewna za podobną cenę a ta jest drewniana (wprawdzie sosnowa ale zawsze to drewno a nie płyta :) ).

Przewijak na łóżeczko możesz przecież nakładać tylko jak jest potrzeba, chyba nie musi być tam na stale, no nie?

reklama
ja chce lozeczko z przewijakiem . one mi sie podobaja.a tekomody fajne ale ja ze swojej sypialni juz musze jedna wyrzucic gdzie a co dopiero cos jeszcze dolozyc.:tak: :tak: Jakos malo ustawne te pokoje.
Debiutantko bijesz mnie na glowe. ja mam tylko narazie ciuszki na 0-3, i kilka na 3-6 ale zaledwie kilka sztuk na wiekszego bobasa.ja za to uwazna ze z iloscia ciuszkow dla malenstwa przesadzam , a moze tak mi sie tylko zdaje.:dry: :dry: w sumie to az 3 miesiace :elvis:

Do góry