reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

A ja zaczęłam szaleć na allegro. Teraz jak juz wiem ze to chłopczyk to mogę kupować. Narazie mnie przelicytowali, mam nadzieje że to nie żadna Marcówka mi tam podkupuje ;-) Ale cały czas sie zastanawiam, czy używane ciuszki kupować....potem to pewnie tak, ale dla takiego maluszka to jakoś niepewnie sie czuje.

KAMILAS DLA NOWORODKA TO i tak sa ciuszki bawelniane
mozesz je wygotowac i bedziesz sie czula pewnie ;-)
zreszta dla maluszkow i tak sie prasuje i zarazki ida sobie z dymem :tak:

reklama
Ja też razcej częściowo zdecyduję sie na ciuszki używane,bo i tak pewnie będzie trzeba kupić dużo innych nowych rzeczy jak np. butelki,smoczki itd.
Ja jeszcze sie nie odważyłam na zakupki... Moja Dzidzia jeszcze nie rusza się regiralnie i wciąż boję sie zapeszyć,ale myślę, ze już w grudniu odważe się na pierwsze zakupy :tak:

do mnie powoli dociera, ze tego czasu wcale nie zostalo tak wiele...
praktycznie grudzien, w ktorym sa swieta, wiec szybko zleci, styczen i luty i juz koniec! :eek:

co do cen w sklepach to faktycznie sa powalajace
ostatnio w piatek troche polazilismy z mezem po dzieciecych i tak jak zachwycona wyciagalam jakies ciuszki z polki tak szybko zalamana cena je odkladalam...no bo zeby za bodziaka chciec prawie 50zl, albo za bluzeczke ze spodenkami 80zl? :szok:

..jeszcze zeby to byla super jakosc :dry:

Agutek ja mam takie same reflakcje na temat zbliżającego sie porodu
to już tuż tuż :eek::tak::-)

Po Waszych sugestiach postanowiłam kupowac też używane :-) . Narazie czekam i w ostatnich minutach aukcji ktoś mi wszystko zgarania, ale jestem cierpliwa...;-)

Melanie - ja nienawidze prasować, wszystko inne - proszę bardzo. Żelazko - wróg! Trzeba będzie raz na tydzień babcie zapraszać....:tak:

kochana
ja zelazka nie mialam (przed ciazą ) NIGDY w rece
i przed slubem mezowi powiedzialam ze nigdy mnie do prasowania nie zmusi

ale wiesz jak mi sie fajnie prasowalo te malenstwa

... do czasu :szok::-D

reklama
Do góry