reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ja to sie tylko bawiam ,ze z ta iloscia ciuszkow to przesadze.:-) :-) Mama z aresenalem przejezdza i soira kupuje.Poprostu nie moge si eopamietac. uwielbiam kupowac te cudenka.

Dlatego ja mam sporzadzona liste rzeczy niezbednych i kupuje tylko wg tej listy. Oczywiscie pewnie cos mi sie zdarzy kupic nadprogramowo, ale przede wszystkim skupiam sie na kupowaniu wyprawki wg harmonogramu :happy:

Ja wlasnie wrocilam ze zdobyczą - kupilam maluszkowi kombinezon zimowy, gdyby przypadkiem zima postanowila byc dluga i sroga. Mam już polarkowy, ale wlasnie troszke boje sie, ze moze jednak urodze szybciej i co wtedy..w lutym pewnie bedzie zimno, wiec w razie czego kupilam rowniez kombinezon cieplutki za całe 30 zł!!!! :laugh2:

reklama
To mówisz miloku że facecik, to gratulacje my też mamy pierwszego facecika ja w następnym tygodniu wybieram się do lekarza może uda mu się wypatrzeć kto tam we mnie siedzi. Narazie też nic nie kupuję bo po Szymonie mam karton ciuchów a i kolejny leci od dziadków i cioć z ameryki my praktycznie to tylko pampersy kupujemy i kaszki o resztę dziakowie dbają. To dla nas duza pomoc.

Ha, klamka zapadla - jedziemy w piatek na ogladanie wozkow na zywo i bedziemy zamawiac.
Kurcze, troche mi dziwnie tak szybko, ale fajna okazja na wyjazd sie pojawila, wiec warto skorzystac.
Mam nadzieje, ze wozki zrobia na mnie tak samo pozytywne wrazenie na zywo co na zdjeciach i sie zdecyduje :happy:
Potem sobie i tak chyba 2 miesiace bede na wozek czekac, bo tyle trwa zamowienie. Aczkolwiek i tak czuje sie nieswojo, ze juz bede to wybierac hihi :laugh2:

To dziwne Agutek , ja kupiłam spodnie za 80 spódnice za 60 i sukienkę a'la ogrodniczki nie pamiętam ale chyba też 80, już mi sie nudzi chodzić w tych samych ciuchach ale dam rade, bluzki zmieniam i jest cool:)
ale ogólnie to drogie są ciuszki dla ciężarówek, ja jestem <właściwie to byłam) szczupła i na początku wszystko ze mnie spadało,

JustineMyyMind niestety u mnie ciuchy ciazowe sa bardzo dorgie :baffled:

udalo mi sie jednak wczoraj kupic troche taniej niz u mnie jeszcze jedne sztruksy
mysle, ze to juz do konca ciazy mi starczy, chyba, ze roztyje sie do ogromnych rozmiarow :szok:
chcialam jeansy, ale niestety wszystkie byly tak waskie w biodrach, ze teraz byly ok, ale biorac pod uwage rozrastajace sie biodra moglabym szybko byc zmuszona odstawic je na bok, bo bym sie w nie po po prostu nie zmiescila...znowu wiec wygraly sztruksy :-p

wozek wybrany i zamowiony!! :-)
zdecydowalismy sie na mutsy - jak go zobaczylam na zywo to zadnych innych wozkow juz nie widzialam :-p
tylko jest jeden maly problem: importer daje ciala i tylko czesc zamowien jest realizowanych w terminie i nie wiadomo kiedy wozek przyjdzie :sick: jedna pani czekala ponoc pol roku na swoja zamowiona spacerowke...jak moj wozek nie przyjdzie to chyba szlag mnie trafi!!! poki co uzbrajam sie w cierpliwosc i czekam na telefon ze sklepu z wiadomoscia, ze wozek przyjechal :cool2:

ogolnie wozek sie prowadzi rewelacyjnie i wcale nie jest taki ciezki jak slyszalam! wiedziala, ze wozki uniwersalne sporo waza wiec nie oczekiwalam cudow i powiem szczerze, ze mutsy i tak jest jednym z lzejszych z takich wozikow na pompowanych kolach itp.

ogolnie wrocilismy z mezem ze sklepu zachwyceni :-)
oby tylko importer zrealizowal na czas nasze zamowienie :baffled:

ja zawsze wolałam sztruksy:-)
kupiłam czarne, są ok:-)
ważne żebyśmy sie dobrze czuły w naszych strojach, nie wiem dlaczego panuje taki stereotyp, że kobieta w ciąży musi nosić wielkie barchanowe gacie, mieć rozwaloną fryzurę i zero makijażu:baffled:
w ciąży jesteśmy piękniejsze niż przed nią i ciuszki też sie nam należą śliczne jak my same:laugh2::laugh2:(ale teraz powiedziałam:-D:-D)

Dziewczyny od kilku dni widzę kobitke która spaceruje przed blokiem i ma wózek mutsy czerwony śliczny:tak: ale niestety ta gondola strasznie się chwieje, nie wiem czy tak jest ze wszystkimi wózkami mutsy, czy ona ma coś źle zamontowaną:confused: :confused: :confused: może macie kogos znajomego co ma mutsy?

ja niestety nikogo nie znam osobiscie poza dziewczynami z forum, ktore pozytywnie sie wypowiadaly o wozku :happy:

maz sprawdzal teraz w sklepie ta gondole i mowil, ze byla stabilna
mam nadzieje, ze tak jest :tak:

reklama
Do góry