reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
pewnie ta babka miała coś źle z nim:-) albo próbowali huśtać dzidzie:szok: :laugh2:

pytalam sie jeszcze raz meza i powiedzial, ze moze jest to jakos mozliwe jesli np. jakos na sile sie mocuje gondole, bo te uchwyty sa plastikowe, wiec moze jakos im sie cos tam poluzowalo, wyrobilo, peklo....nie wiem :eek:

Tutaj duzo ich obserwuje i nawet przymierzalam sie do podobnego.Tylko te mniejsze kolka z przodu jakos mi sie nie widza.WOlalabym normalnych rozmiarow.Ale musze przyznac ze tak po sklepie prowadza sie jednym paluszkiem:tak: :tak: :tak:

Co do wozka to niby juz mam lezy i czeka na przesylke ale nie pamietam jak wyglada:dry: :dry: :cool2:
juz sama nie wiem czy go chce bo jakos mi sie zmieniaja co chwile upodobania.zaczely mi sie teraz podobac nowe modele mutsy i takie jakies z mamas and papas.Kurde moze lepiej ich nie ogladac jak juz mam wozek.Tylko zawsze mozna zmienic zdanie (tak powiedziala pani w sklepie)
Ale jeszcze jedna rzecz.Te co mi sie teraz zaczely podobac kosztuja kolo 3 tys zl a tamten ktopry juz czeka 1200 zl. wiec roznica duza:szok: :eek:

Nie wiem juz sama jestem w kropce.Tamten jak pamietam tez sie swietnie prowadzil i ladny byl. ach zobaczymy:tak: :-D

miloku, dlatego ja juz wybralam, zamowilam i dalam sobie spokoj ;-)
nie szukam juz niczego nowego - jestem pewna swojego wyboru - od roku wiem, ze to wlasnie ten wozek musi byc moj :tak:

A ja zaczęłam szaleć na allegro. Teraz jak juz wiem ze to chłopczyk to mogę kupować. Narazie mnie przelicytowali, mam nadzieje że to nie żadna Marcówka mi tam podkupuje ;-) Ale cały czas sie zastanawiam, czy używane ciuszki kupować....potem to pewnie tak, ale dla takiego maluszka to jakoś niepewnie sie czuje.

to jak juz zdobedziesz cos to sie pochwal :-p

a co do uzywanych -to wlasnie lepiej dla takiego maluszka, bo dzieci tego nie zniszcza ani za bardzo nie maja jak tego ubrudzic
potem zaczynaja sie zupki, owoce i plamy, a do tego raczkowanie - i ciuszki sa w gorszym stanie
dlatego ja na allegro kupilam pare uzywanych ciuszkow dla noworodka i wygladaja jak nowe :happy:

Tez mam urzywane ciuszki i nowe. ladniejsze i wygodniejsze. po domu i na wyjscie.Wogule to juz cala szafke ciuszkow dla maluszka mam. :-D :-D :-D

reklama
A ja zaczęłam szaleć na allegro. Teraz jak juz wiem ze to chłopczyk to mogę kupować. Narazie mnie przelicytowali, mam nadzieje że to nie żadna Marcówka mi tam podkupuje ;-) Ale cały czas sie zastanawiam, czy używane ciuszki kupować....potem to pewnie tak, ale dla takiego maluszka to jakoś niepewnie sie czuje.

Hehhe Kamilas, jeszcze niedawno to ja mogłam Ci podkupować ale zawiesiłam zakupy na allegro na jakiś czas bo to uzależnia a dziecko nie będzie miało kiedy w tym chodzić ;).
Ja nie mam jakoś oporów przez kupowaniem używanych ciuszków. Po pierwsze nie są zniszczone tak jak wspomniała Agutek, po drugie i tak je wczesniej wypiorę a ceny sa naprawdę dużo atrakcyjniejsze niż podobnych kupowanych w sklepie.
Pewnie na przełomie roku zahaczę o wyprzedaże żeby kupić trochę śpiochów czy bodziaków ale chyba nie będę przesadzać z ilością.

Do góry