reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Starszyzna juz tak ma . wszystko widza w czarnych barwach.przyszlo im to z wiekiem i pewnie nie uda nam sie tego zmienic.:tak: :tak:
moja metoda jest taka: jednym ucham wpuszczam ,a drugim wypuszczam:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Kurcze przytyc 5 kilo!!!To jest dopiero wyczzyn!!
Ja juz ta wage przekroczylam.:tak: :tak: :tak: :tak:

a co do ciuszkow to kupilam sobie 2 pary takich ciazowych dresow. u mnie dodatkowy problem z kupnem spodni bo wysoka jestem jak brzoza.:tak: :tak: :tak: wszedzie gdzie zagladalam, robia spodnie dla wysokich i dla ciezarowek , ale nie lacza kolekcji. wiec ciazowe spodnie musialabym nosci przykrodkie(nawet bardzo):tak: :tak: A dodatkowo kosztuja majatek.
Zdecydowalam sie wiec nie kupowac takich portek . moze jeszcze jakas spudniczke z gumka sobie kupie.i bluzeczki. napewno po ciay jeszce dlugo sie przydadza.

Prześliczne rzeczy Miloku.Napewno twoja dzidzia bedzie w nich super wyglądać.
Ja jeszcze nic nie mam.Troszkę się boję jeszcze kupować...Chyba jestem trochę przesądna :eek: ale ostatnio odważylam się pooglądać wózki i łożeczka w internecie.Śliczne,jestem zauroczona...
Jak dzidzia zacznie się ruszać to też chyba zacznę powolutku buszowanie po sklepach :tak:

Miloku śliczności masz :). Widzę sporo "kobiecych" :).
Ja mam juz 2 pudełka ciuchów ale część jest jeszcze po moim bracie. Moze też się pokusze o jakies foty ale musi meni natchnąć ;).

ładne ciuszki , ładne :tak::tak::tak:

ja poczynilam z męzem pierwsze zakupy
kupilam spodenki - kilka dni temu - jako pierwszy zakup :-)
a dzisiaj koło południa kupiliśmy z męzem odlotowe Najeczki :-D
a po południu wpadłam jeszcze do Gap -a i wyszlam ze spodenkami, kamizelką i bluzeczką z wyścigówką :eek::-)

mam jeszcze kilka ciuszków po Parisce, bo lubiłam ją czasem ubrać jak małego zbója :eek::-D

Prześliczne rzeczy Miloku.Napewno twoja dzidzia bedzie w nich super wyglądać.
Ja jeszcze nic nie mam.Troszkę się boję jeszcze kupować...Chyba jestem trochę przesądna :eek: ale ostatnio odważylam się pooglądać wózki i łożeczka w internecie.Śliczne,jestem zauroczona...
Jak dzidzia zacznie się ruszać to też chyba zacznę powolutku buszowanie po sklepach :tak:
Martencja tez nie kupowalam dopuki ruchow nie poczulam.Za to rodzinka sobie nieszczedzila.robili zakupy ,ale bezemnie.

debiutantko niech cie wena natchnie bo czekam na fotki:)

Poprawialam sobie humor i zrobilam kilka zdjec tego co juz mam dla dzidizi.:tak: :tak: naprawde skutecznie zadzialalo:tak: odrazu mi lepiej:tak:
Zobacz załącznik 16146

Zobacz załącznik 16147

Zobacz załącznik 16148

Zobacz załącznik 16149

Zobacz załącznik 16150

wow miloku, ale masz juz wyprawke!
piekne ciuszki :tak:
mam jeszcze kilka ciuszków po Parisce, bo lubiłam ją czasem ubrać jak małego zbója :eek::-D

hehe wlasnie tak mi sie podoba, zeby ubrac czasem dzieciaka w takim stylu "urban", a nie tylko róże...róże....róże.... :eek: :-D

ja wczoraj kupiłam pajacyk z welurku dla mojego groszeczka..zobaczylam, zakochalam sie i juz był mój :rofl2:

reklama
Wczoraj poszlisly z przyszlym moim lubym:-D :-D na zakupy.w planach bylo kupno jakiejs eleganckiej rzeczy na cywilny w sobote.Ale w sklepie doszlam do wniosku , ze nic mi sie nie podoba. Zostawilam Lukasza na meskim a sama poszlam na dzieciecy.;-) ;-)
Kupilam kurtalke i spodeneczki:tak: :tak:
Ja to sie tylko bawiam ,ze z ta iloscia ciuszkow to przesadze.:-) :-) Mama z aresenalem przejezdza i soira kupuje.Poprostu nie moge si eopamietac. uwielbiam kupowac te cudenka.

A zauwazylyscie ,ze dla chlopcow jest mniej ciuszkow:-( :-( Nie zwracalam na to uwagi, ale odkad wiem ze synek bedzie to sie przygladam tylko meskim ciuszkom.Stanowczo mniej.:-( :szok: :baffled: :happy: :nerd:
(A napewno w 3 sklepach w ktrorych bylam wczoraj)

Do góry