reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Starszyzna juz tak ma . wszystko widza w czarnych barwach.przyszlo im to z wiekiem i pewnie nie uda nam sie tego zmienic.:tak: :tak:
moja metoda jest taka: jednym ucham wpuszczam ,a drugim wypuszczam:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Kurcze przytyc 5 kilo!!!To jest dopiero wyczzyn!!
Ja juz ta wage przekroczylam.:tak: :tak: :tak: :tak:

a co do ciuszkow to kupilam sobie 2 pary takich ciazowych dresow. u mnie dodatkowy problem z kupnem spodni bo wysoka jestem jak brzoza.:tak: :tak: :tak: wszedzie gdzie zagladalam, robia spodnie dla wysokich i dla ciezarowek , ale nie lacza kolekcji. wiec ciazowe spodnie musialabym nosci przykrodkie(nawet bardzo):tak: :tak: A dodatkowo kosztuja majatek.
Zdecydowalam sie wiec nie kupowac takich portek . moze jeszcze jakas spudniczke z gumka sobie kupie.i bluzeczki. napewno po ciay jeszce dlugo sie przydadza.

Prześliczne rzeczy Miloku.Napewno twoja dzidzia bedzie w nich super wyglądać.
Ja jeszcze nic nie mam.Troszkę się boję jeszcze kupować...Chyba jestem trochę przesądna :eek: ale ostatnio odważylam się pooglądać wózki i łożeczka w internecie.Śliczne,jestem zauroczona...
Jak dzidzia zacznie się ruszać to też chyba zacznę powolutku buszowanie po sklepach :tak:

Miloku śliczności masz :). Widzę sporo "kobiecych" :).
Ja mam juz 2 pudełka ciuchów ale część jest jeszcze po moim bracie. Moze też się pokusze o jakies foty ale musi meni natchnąć ;).

ładne ciuszki , ładne :tak::tak::tak:

ja poczynilam z męzem pierwsze zakupy
kupilam spodenki - kilka dni temu - jako pierwszy zakup :-)
a dzisiaj koło południa kupiliśmy z męzem odlotowe Najeczki :-D
a po południu wpadłam jeszcze do Gap -a i wyszlam ze spodenkami, kamizelką i bluzeczką z wyścigówką :eek::-)

mam jeszcze kilka ciuszków po Parisce, bo lubiłam ją czasem ubrać jak małego zbója :eek::-D

Prześliczne rzeczy Miloku.Napewno twoja dzidzia bedzie w nich super wyglądać.
Ja jeszcze nic nie mam.Troszkę się boję jeszcze kupować...Chyba jestem trochę przesądna :eek: ale ostatnio odważylam się pooglądać wózki i łożeczka w internecie.Śliczne,jestem zauroczona...
Jak dzidzia zacznie się ruszać to też chyba zacznę powolutku buszowanie po sklepach :tak:
Martencja tez nie kupowalam dopuki ruchow nie poczulam.Za to rodzinka sobie nieszczedzila.robili zakupy ,ale bezemnie.

debiutantko niech cie wena natchnie bo czekam na fotki:)

Poprawialam sobie humor i zrobilam kilka zdjec tego co juz mam dla dzidizi.:tak: :tak: naprawde skutecznie zadzialalo:tak: odrazu mi lepiej:tak:
Zobacz załącznik 16146

Zobacz załącznik 16147

Zobacz załącznik 16148

Zobacz załącznik 16149

Zobacz załącznik 16150

wow miloku, ale masz juz wyprawke!
piekne ciuszki :tak:
mam jeszcze kilka ciuszków po Parisce, bo lubiłam ją czasem ubrać jak małego zbója :eek::-D

hehe wlasnie tak mi sie podoba, zeby ubrac czasem dzieciaka w takim stylu "urban", a nie tylko róże...róże....róże.... :eek: :-D

ja wczoraj kupiłam pajacyk z welurku dla mojego groszeczka..zobaczylam, zakochalam sie i juz był mój :rofl2:

reklama
Wczoraj poszlisly z przyszlym moim lubym:-D :-D na zakupy.w planach bylo kupno jakiejs eleganckiej rzeczy na cywilny w sobote.Ale w sklepie doszlam do wniosku , ze nic mi sie nie podoba. Zostawilam Lukasza na meskim a sama poszlam na dzieciecy.;-) ;-)
Kupilam kurtalke i spodeneczki:tak: :tak:
Ja to sie tylko bawiam ,ze z ta iloscia ciuszkow to przesadze.:-) :-) Mama z aresenalem przejezdza i soira kupuje.Poprostu nie moge si eopamietac. uwielbiam kupowac te cudenka.

A zauwazylyscie ,ze dla chlopcow jest mniej ciuszkow:-( :-( Nie zwracalam na to uwagi, ale odkad wiem ze synek bedzie to sie przygladam tylko meskim ciuszkom.Stanowczo mniej.:-( :szok: :baffled: :happy: :nerd:
(A napewno w 3 sklepach w ktrorych bylam wczoraj)

Do góry