reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Fredzik to będziecie to nosić na dwór? hmmm....przy domku to myślę, że super sprawa ale jak ma się mieszkanie to jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić...może ja mam złe wyobrażenie, bo mi się to duże wydaje i nie wiem jakbym to wynosiła na dwór...ale może po prostu źle sobie to wyobrażam? tak piszę co myślę ;-)

nie Agutku, masz dokładne wyobrażenie, dopóki Piotrek sam nie chodził dobrze, wychodził na autko dopiero, jak tatus z pracy wracał, bo sama nie dałam rady wynieść i małego, i samochódu,mysle, że w tym roku będzie lepiej, bo mały sam wyjdzie, a ja zniosę samochód,

tylko jeszcsze jedno dla Fredzika, nie wyobrazam sobie Twojego zwinnego i szybkiego Szymka, jak siedzi z dupką w jednym miejscu, to autko nie jeździ za szybko i i nudzi sie maluchom, bynajmniej tak było u nas w zeszłym roku,

wrzucę potem zdjątko

hmmm, muszę chyba podjechać i obejrzeć to autko bo nie może być niewypał a koszt spory więc zrzutkowy prezent by był więc wolałabym aby był trafiony :eek: choć i tak ciężko zgadnąć co będzie pasowało
Ewela, dzięki za rady, wiem na co patrzeć; jak dasz radę to cyknij fotkę

Fredzik fajne te autko, ale cena mnie powala.

Ja wczoraj byłam na zakupowych szaleństwach, trochę się obłowiłam.
Kupiłam też pieluszki z Happy, teraz w Carffur jest obniżka na 30 zł.
Zakładam mojemu dzieciowi jeszcze na noc, choć może jedna na siedem jest zesikana po nocy, ale zawsze dobrze mieć nadwyżkę po niskiej cenie ;-)

Czy jak w biedronce są obniżki zabawek, to mają jakąś osobna gazetkę ?

zapomniałam napisać, że my się decydujemy za tą cenę:tak:
już teraz wkurza nas przepinanie na krótkie dystanse.
Mógłby mi brat odebrać bo nie wiem kiedy my będziemy w Kraku, a przesyłka by trochę kosztowała ze względu na gabaryty

widzę, że w tych tańszych boczne oparcie jest pod innym kątem:confused:

reklama
Do góry