reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Madzik, no to daj znać kiedy brat będzie mógł odebrać.

Rzeczywiście jest bardziej płaski niż ten nasz nowy, ale np Maxi-Cosi też nie są takie znów zabudowane po bokach.

eee w okolicach głowy to raczej jest kąt prosty między siedziskiem a tym bocznym czymś, nie??

u nas bynajmniej

reklama
Ten nasz też nie jest taki znów płaski, zdjęcia może tak wyszły. Zrobiłam jeszcze kilka fotek i znalazłam drobną usterkę przy okazji - takie pęknięcia na tapicerce przy pasach. Ich nie widać, bo są przykryte poduszką, więc mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza?

blue brat mógłby odebrać we wtorek koło 18, pasuje Ci?
prześlij mi na pw adres i telefon, podam mu jakby zbłądził, pieniądze mogę albo na konto albo brat jak wolisz

Agutek, bardzo fajny ten fotelik i cena przystępna:tak:,
my raczej nie będziemy jeszcze w tym roku kupowac fotelika, bo główka nie wystaje poza krawedź:no:, no chyba że przez lato urośnie tak duzo:szok::-D

reklama
Do góry