reklama
ewa0381
Fanka BB :)
Ja na szczęście już dawno nie wydaję kasy na pampersy, tylko na zabawki (ale Roksi nie przegonię w ilości zabawek).
W Biedronce są wyprzedaże zabawek, widziałyście? Kupiłam dziś małej to Zestaw do nauki i zabawy Centrum Medyczne biurko (517685851) - Aukcje internetowe Allegro
za 69zł (wczesniej po 150zł?) Solidne.
i to Interaktywne tablice-tablica magnetyczna i inne el (526292116) - Aukcje internetowe Allegro za 49zł (wczesniej były po 120zł)
Bardzo fajne.
W Biedronce są wyprzedaże zabawek, widziałyście? Kupiłam dziś małej to Zestaw do nauki i zabawy Centrum Medyczne biurko (517685851) - Aukcje internetowe Allegro
za 69zł (wczesniej po 150zł?) Solidne.
i to Interaktywne tablice-tablica magnetyczna i inne el (526292116) - Aukcje internetowe Allegro za 49zł (wczesniej były po 120zł)
Bardzo fajne.
ewa0381
Tak sobie myślę, że niedługo urodziny naszych skarbów. W. na święta dostała kuchnię, farmę, pralkę, odkurzacz, laptopa, maskotki, lalki, "zastawę do kuchni". Więc na urodziny chyba daruję sobie zabawki, bo utoniemy w tym.
A wy macie już jakies pomysły?
A wy macie już jakies pomysły?
Sandi
Ewa - bardzo fajne te zabawki
wlasnie nie dlugo urodzinki , a ja narazie pomyslow prezencikowych brak a juz sie mnie pytala chrzestna co kupic Niunce tez zawsze sobie mysle ,ze nie zabawki ,ale niestety na mysleniu sie konczy i zabawki sa ale co sprawi naszym dzieciom wieksza radosc?
wlasnie nie dlugo urodzinki , a ja narazie pomyslow prezencikowych brak a juz sie mnie pytala chrzestna co kupic Niunce tez zawsze sobie mysle ,ze nie zabawki ,ale niestety na mysleniu sie konczy i zabawki sa ale co sprawi naszym dzieciom wieksza radosc?
A
Agutek
Gość
ja jeszcze nie myslalam o prezentach urodzinowych, nie mam pomyslow
S
szalona mama
Gość
ja też nie miałam ale coś mi świta:
LANDCRUISER BABY DESIGN- BOMIKO FULL WYPOSAŻENIE (534707023) - Aukcje internetowe Allegro
jak myślicie?
na szczęście sklep mam blisko i chyba podjedziemy przymierzyć małego do auta bo nie wiem czy mi się spodoba, czy się nie wystraszy
auta sterowanego się boi
LANDCRUISER BABY DESIGN- BOMIKO FULL WYPOSAŻENIE (534707023) - Aukcje internetowe Allegro
jak myślicie?
na szczęście sklep mam blisko i chyba podjedziemy przymierzyć małego do auta bo nie wiem czy mi się spodoba, czy się nie wystraszy
auta sterowanego się boi
A
Agutek
Gość
fajne, a macie tyle miejsce w chacie żeby jeździł?
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fredzik mój Pietrek ma taki juz od roku, niestety całą zimę "obija" nasz korytarz,