reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Byłam dzisiaj w Smyku (w czasie pracy, bo mieliśmy awarię sieci ;-)) i kupiłam Karolkowi 3 koszulki z długim rękawem i bluzę. Wszystko jest przecenione o 50%.

OOO CIEKAwe do kiedy? ja planuję być za 2 tyg. w Kraku, marzy mi się podróż sentymentalna - bez rodziny:-p:happy:

agutekja mam sporo tego typu rzeczy i naprawdę są fajne:-)
Zosi tak średnio się podobają;-)

agutekja mam sporo tego typu rzeczy i naprawdę są fajne:-)
Zosi tak średnio się podobają;-)

to niby dla dzieci przedszkolnych jest
zobaczymy, glownie mi zalezy zeby nauczyc sie jakis piosenek rymowanek i spiewac jej
na razie spiewamy tylko dwie kreatywkowe, wiec troche ubogi repertuar :sorry2:

ja dzis kupilam w tesco fajne jeansy dla malej, tunike i 2 pary leginsow do tego
to tak juz na wiosne ;-)

A co myślicie o ciastolinie jako prazencie na drugie urodziny? Planujemy małej kupić taki zestaw, na opakowaniu pisze że nadaje się od 18 miesiąca życia, ale czy takie dziecko będzie się tym bawić? Wasze dzieci bawią się już ciastoliną? :confused:

ksiązeczki przereklamowane :dry:
liczyłam na coś zupelnie innego, może bardziej spełnią swoją rolę jak będzie starsza

elaklb my ciastolinę mamy z pół roku już, mała się bawi, ale oczywiście nie tak jakbyśmy my dorośli tego chcieli, a więc nie lepi ludków, autek itp. ale sobie rozdrapuje, kulki robi, do tego wymyśliłam, że skoro nie lepi figurek to wykorzystamy ciastolinę do innej formy zabawy - ma zadanie porozwalaną ciastolinę zlepiać w jedną wielką kulę kolorystycznie (ma 4 kolory), a potem wkłada do opakowań jak koniec zabawy i musi dopasować kolorytsycznie pokrywki od słoiczków pasujące do kolorów ciastoliny. Teraz kupilam jej wyciskarkę, ale jeszcze nie bawiła się. Sama sprawdzałam jak działa i chodzi to ciężko więc nie wiem czy będzie miała siłę by jej użyć. Zobaczymy.

reklama
ja swojemu na pewno ciastoliny nie kupię, bo połowę to pewnie zje:wściekła/y::no::szok::baffled:, czasami to ręce mi opadaja, cały czas go muszę pilnować, bo wszystko gryzie i bierze do buzi:angry:, lekarz mówi, że dzieci tak mają i to minie:confused:

a co do prezentów, to na pewno nie pozwole kupić nic drogiego i dużego:no:, bo nie warto, on i tak najchętniej bawi się małymi samochodzikami i ksiażeczkami:tak:, teraz kompletujemy mu wszystkie samochodziki z Aut i jest przeszczęśliwy;-)

Do góry