reklama
S
szalona mama
Gość
a ja polecam ten sklep:
Novumgrom - Sklep internetowy
a Szymkowi chcemy kupic takie coś:
Tchibo - Drewniany miś z ubrankami
A
Agutek
Gość
nasze typy mikołajowe
SMOBY BERCHET MAXI-COSI WÓZEK +GONDOLA DLA LALEK (462495056) - Aukcje internetowe Allegro
wózek mamy z serii tych wiejskich tani taki za 30zł ale córcia sama taki wybrała a teraz ledwie dyszy
ŁÓŻECZKO DLA BABY BORN FIRMY STOLAR (472444576) - Aukcje internetowe Allegro
widzę że młoda pokazuje na reklamę tej lali Epee LALKA MONI robiąca FIKOŁKI sama je robi (476452217) - Aukcje internetowe Allegro
no i oczywiście odkurzacz tylko nie wiem czy taki moralny czy playskool Gadajacy Odkurzacz Pyłek PLAYSKOOL Polecam od SS! (477882627) - Aukcje internetowe Allegro
myślałam też o czymś takim moja to strojnisia i lubi przeglądać się w lusterku BAJECZNA TOALETKA DLA KSIĘŻNICZKI!!!!!! (473871212) - Aukcje internetowe Allegro
wózek mnie powalił! czego to nie wymyślą dla tych dzieciaków, ale cena kosmiczna
też zastanawiam się nad tym odkurzaczem ale musiałabym zerknąć na niego na żywo czy opłaca się taką kasę dawać....
mam taką małą wątpliwość, że może córy nie zainteresować bo jednak nie wygląda jak nasz prawdziwy odkurzacz i że postawi go w kącie i nadal będzie wolała bawić się prawdziwym ;-)
lalek funkcyjnych raczej chyba nie chcę choć nie zarzekam się /może jej jakaś babcia kupi/, na razie mamy jakąś taką podróbę i ona póki co wystarczy może potem kupimy jakąś lepszą jak będzie starsza?
z klocków chyba też zrezygnuję bo ma jedne i tylko czasem coś buduje, a całe pudło ich mamy
zastanawiam się nawet nad zabawkami uznawanymi za chłopięce typu mały majsterkowicz, żeby rozwijać sprawność ruchową, dopasowywanie itp. ... nie chciałabym by chowała się tylko na lalkach myślę żeby może jakieś auta kupić ;-)
a tak serio to nadal nie wiem co jej kupić
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Agutek, może takie?
AUTO do ROZKRĘCANIA + WIERTARKA i NARZĘDZIA (466284017) - Aukcje internetowe Allegro
Mnie kusi taki garaż:
WIELKI GARAZ FISHER PRICE LITTLE PEOPLE PARKING (480838924) - Aukcje internetowe Allegro
ale drogi jest
AUTO do ROZKRĘCANIA + WIERTARKA i NARZĘDZIA (466284017) - Aukcje internetowe Allegro
Mnie kusi taki garaż:
WIELKI GARAZ FISHER PRICE LITTLE PEOPLE PARKING (480838924) - Aukcje internetowe Allegro
ale drogi jest
Lajla83
Fanka BB :)
Agutku fajne jest autko fisher price Fisher Price WYŚCIGÓWKA Shake POTRZASNIJ 6wzorow (478648015) - Aukcje internetowe Allegro moja bardzo lubi
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Ewelina Ty coś chciałaś kolejkę tomka zobacz to jest niezłe Tomy TOMEK I PRZYJACIELE Kolejka Parowa RC (480983222) - Aukcje internetowe Allegro
dzięki Roksi, przesłałam pomysł babci, bo ona chyba najbardziej czeka na te świeta i prezenty, które uwielbia kupować, zadręcza mnie pytaniami chyba juz od miesiąca co ma kupić, normalnie boję sie żeby zqawału nie dostala z tego podekscytowania
madzikm
Mamy lutowe'07
a ja polecam ten sklep:
mam katalog tej firmy, mają koszmarne ceny, w sklepach to samo a dużo tańsze
zabawka bardzo ambitna:-)
A
Agutek
Gość
blueberry właśnie o tym autku myślałam
Playskool ma też takie komplety autek, które są gumowe, za rozsądną cenę można kupić i też je rozpatruję.
roksi oglądaliśmy z mężem na żywo odkurzacz Pyłek i nie zrobił na nas dobrego wrażenia. Strasznie ciche i kiepsko nagrane są te teksty. Początkowo myśleliśmy, że może trafiliśmy na jakiś trefny egzemplarz, albo np. z wyczerpanymi bateriami, ale drugi odkurzacz dokładnie tak samo brzmiał...normalnie tandetnie odpuszczamy sobie.
i zaczynamy od początku
Playskool ma też takie komplety autek, które są gumowe, za rozsądną cenę można kupić i też je rozpatruję.
roksi oglądaliśmy z mężem na żywo odkurzacz Pyłek i nie zrobił na nas dobrego wrażenia. Strasznie ciche i kiepsko nagrane są te teksty. Początkowo myśleliśmy, że może trafiliśmy na jakiś trefny egzemplarz, albo np. z wyczerpanymi bateriami, ale drugi odkurzacz dokładnie tak samo brzmiał...normalnie tandetnie odpuszczamy sobie.
i zaczynamy od początku
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Kupiliśmy buty zimowe Elefanten za 139 zł:
reklama
S
szalona mama
Gość
mam katalog tej firmy, mają koszmarne ceny, w sklepach to samo a dużo tańsze
zabawka bardzo ambitna:-)
zależy co, dużo mają taniej niż np. na allegro czy u mnie w sklepach z zabawkami
a co do zabawki, czy ambitna, od dawna lubi nawlekać koraliki na sznurówkę i składać różne skomplikowane rzeczy, może mu się spodoba