reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
nasze typy mikołajowe
SMOBY BERCHET MAXI-COSI WÓZEK +GONDOLA DLA LALEK (462495056) - Aukcje internetowe Allegro
wózek mamy z serii tych wiejskich :sorry2:tani taki za 30zł ale córcia sama taki wybrała a teraz ledwie dyszy:baffled:

ŁÓŻECZKO DLA BABY BORN FIRMY STOLAR (472444576) - Aukcje internetowe Allegro

widzę że młoda pokazuje na reklamę tej lali Epee LALKA MONI robiąca FIKOŁKI sama je robi (476452217) - Aukcje internetowe Allegro

no i oczywiście odkurzacz tylko nie wiem czy taki moralny czy playskool Gadajacy Odkurzacz Pyłek PLAYSKOOL Polecam od SS! (477882627) - Aukcje internetowe Allegro

myślałam też o czymś takim moja to strojnisia i lubi przeglądać się w lusterku BAJECZNA TOALETKA DLA KSIĘŻNICZKI!!!!!! (473871212) - Aukcje internetowe Allegro

wózek mnie powalił! :-D czego to nie wymyślą dla tych dzieciaków, ale cena kosmiczna :sorry2:

też zastanawiam się nad tym odkurzaczem ale musiałabym zerknąć na niego na żywo czy opłaca się taką kasę dawać....
mam taką małą wątpliwość, że może córy nie zainteresować bo jednak nie wygląda jak nasz prawdziwy odkurzacz i że postawi go w kącie i nadal będzie wolała bawić się prawdziwym ;-)

lalek funkcyjnych raczej chyba nie chcę choć nie zarzekam się /może jej jakaś babcia kupi/, na razie mamy jakąś taką podróbę i ona póki co wystarczy może potem kupimy jakąś lepszą jak będzie starsza?

z klocków chyba też zrezygnuję bo ma jedne i tylko czasem coś buduje, a całe pudło ich mamy

zastanawiam się nawet nad zabawkami uznawanymi za chłopięce typu mały majsterkowicz, żeby rozwijać sprawność ruchową, dopasowywanie itp. ... nie chciałabym by chowała się tylko na lalkach :-D myślę żeby może jakieś auta kupić ;-)

a tak serio to nadal nie wiem co jej kupić :dry::-D

blueberry właśnie o tym autku myślałam :tak:

Playskool ma też takie komplety autek, które są gumowe, za rozsądną cenę można kupić i też je rozpatruję.

roksi oglądaliśmy z mężem na żywo odkurzacz Pyłek i nie zrobił na nas dobrego wrażenia. Strasznie ciche i kiepsko nagrane są te teksty. Początkowo myśleliśmy, że może trafiliśmy na jakiś trefny egzemplarz, albo np. z wyczerpanymi bateriami, ale drugi odkurzacz dokładnie tak samo brzmiał...normalnie tandetnie :baffled: odpuszczamy sobie.

i zaczynamy od początku :-D

Kupiliśmy buty zimowe Elefanten za 139 zł:

00_1401480_P_pp.jpg

reklama
mam katalog tej firmy, mają koszmarne ceny, w sklepach to samo a dużo tańsze:tak:
zabawka bardzo ambitna:-)

zależy co, dużo mają taniej niż np. na allegro czy u mnie w sklepach z zabawkami :baffled:
a co do zabawki, czy ambitna, od dawna lubi nawlekać koraliki na sznurówkę i składać różne skomplikowane rzeczy, może mu się spodoba :tak:

Do góry