reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Sandi, też mamy taką tyle, ze bez zwierzaczków pod spodem, jakoś Szymek za nią nie przepada, pobawi się chwilę i ucieka :baffled:
teraz chcę mu coś takiego kupić:
Układanka LOKO ABC polska wersja pociąg 2 m (471613510) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe czy mu się spodoba.

Moje dziecko zdecydowanie "konstrukcyjne" jest, misie itp. odpadają, głośne zabawki też (boi się panicznie), w odkurzaczu musieliśmy dźwięk wyłączyć :-(

moja bardzo lubi nas odkurzacz
jak odkurzam to się przy wylocie powietrza ustawia by włosy jej rozwiewało
brakuje jej tylko takiej sukienki jak miała Marylin Monroe by podwiewało jej do góry :-D

moja bardzo lubi nas odkurzacz
jak odkurzam to się przy wylocie powietrza ustawia by włosy jej rozwiewało
brakuje jej tylko takiej sukienki jak miała Marylin Monroe by podwiewało jej do góry :-D
:-D:-D

moja to sie swego czasu bala odkurzacza naszego :sorry2: narazie na szczescie jej przeszlo mam nadzieje ,ze juz na stale ;-)

Ewela, Szymek by to olał :-(
Szymek nie boi się odkurzacza naszego (nasz lubi i robi to co Tola) ale strach go przy jego odkurzaczu dopada; generalnie nie lubi zabawek, które hałasują

Madzik, u nas to samo, fascynacja nową zabawką trwa dzień, czy dwa, a potem, to jak sobie przypomni, obecnie na topie jest Kubuś, słucha go i tańczy:tak:,

co wy na to, jakbysmy tez tu dzieliły się pomysłami na prezenty dla dorosłych:confused:, jest u nas tradycja, że robimy sobie nawzajem upominki, a ze jest nas trochę, to brakuje mi pomysłów:zawstydzona/y::-D, to nie sądrogie prezenty, tylko upominki,
np. w zeszłym roku kupowałam m.in. kawę i herbatę w wyszukanych smakach, smiesznie zapakowane, w takich herbaciarniach w hiperach:tak:

kupilam dzisiaj Niunce sukienke :tak: taka szerokim paskiem przewiazywana w pasie :tak:slodka jest jak bede miala fotke to wstawie :tak:to bedzie kreacja coreczki na piatkowa imprezke :-)

reklama
co wy na to, jakbysmy tez tu dzieliły się pomysłami na prezenty dla dorosłych:confused:, jest u nas tradycja, że robimy sobie nawzajem upominki, a ze jest nas trochę, to brakuje mi pomysłów:zawstydzona/y::-D, to nie sądrogie prezenty, tylko upominki,
np. w zeszłym roku kupowałam m.in. kawę i herbatę w wyszukanych smakach, smiesznie zapakowane, w takich herbaciarniach w hiperach:tak:

bardzo chętnie :tak:
nie wiem czy będziemy w tym roku robić w rodzinie sobie jakieś upominki, ale i tak jak idziemy na wigilię to zawsze coś ze sobą bierzemy, więc chętnie z propozycji skorzystam
no a przede wszystkim będę szukać inspiracji na prezent dla męża ;-)

dzisiaj widziałam w sklepie kubusia puchatka, na specjalnym panelu można włączać różne piosenki lub opowiadania - przełącza się funkcję piosenka lub opowieść
kubuś w trakcie śpiewania tudzież opowiadania rusza się cały i porusza też buźką jakby naprawdę mówił...cena powalająca, ponad 200zł...nie kupiłabym :blink:

na allegro widzę, że prawie 100zł tańszy jest no tutaj Interaktywny Kubuś Puchatek Disney HIT (466084107) - Aukcje internetowe Allegro

ale jak dla mnie to i tak lekka przesada z tymi cenami :baffled:

Do góry