reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Agutku moja też ma ale jakoś szału kubus nie robi przynajmniej na Natalce;-) a mnie się podoba strasznie:-) jedyny szkopuł że wcina strasznie baterie:szok: wchodzą 4 grube:tak:

nie dałabym za Kubusia tyle kasiory:szok:
czemu tak zdzierają z rodziców???:baffled:

Pomysły dla rodzinki:
1.Mąż dostanie na Mikołaja kapcie, bieliznę a na gwiazdkę swetr - te rzeczy są mu niezbędne;-)
2.Moja mama jakąś bluzeczkę
3.Tata - zestaw do paznokci
4.Brat- firmowe skarpetki, koszulka - bez dobrej metki odpada:confused:
5. Zosia jeszcze nie wiem

nasze typy mikołajowe
SMOBY BERCHET MAXI-COSI WÓZEK +GONDOLA DLA LALEK (462495056) - Aukcje internetowe Allegro
wózek mamy z serii tych wiejskich :sorry2:tani taki za 30zł ale córcia sama taki wybrała a teraz ledwie dyszy:baffled:

ŁÓŻECZKO DLA BABY BORN FIRMY STOLAR (472444576) - Aukcje internetowe Allegro

widzę że młoda pokazuje na reklamę tej lali Epee LALKA MONI robiąca FIKOŁKI sama je robi (476452217) - Aukcje internetowe Allegro

no i oczywiście odkurzacz tylko nie wiem czy taki moralny czy playskool Gadajacy Odkurzacz Pyłek PLAYSKOOL Polecam od SS! (477882627) - Aukcje internetowe Allegro

myślałam też o czymś takim moja to strojnisia i lubi przeglądać się w lusterku BAJECZNA TOALETKA DLA KSIĘŻNICZKI!!!!!! (473871212) - Aukcje internetowe Allegro

roksisuper, że się typami podzieliłaś:tak:
ten wózek quinny to po prostu bomba:-D
łóżeczko bardzo mi się spodobało:-)
czego to teraz nie wymyślą:rolleyes2:

reklama
Do góry