reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
ewo do takiego samego zdania doszłam odnośnie Pyłka jak sobie go obejrzałam w sklepie, zdzierają kasę strasznie...
no właśnie lipa straszna:wściekła/y: w smyku strasznie drogie zabawki ale można lepiej obczaić, pomacać, włączyć:tak: więc wszystko wiem i zacznę zamawiać przez allegro:tak:

a ile jest rodziców co np. nie mają możliwości zobaczenia na żywo, zamówią na allegro a potem rozczarowanie :dry: ja mam zamiar dzisiaj w tesco na żywo pooglądać.

porównywałam też ceny i na tyle obniżyli ceny, że nawet opłaca się tam kupować (jak z allegro doliczyć koszt przesyłki to wychodzi podobnie), a do tego możliwość zareklamowania jakby coś się działo..

u nas jakoś tak wyszło że wszystkie zabawki są z allegro bo nie ma ich w markecie:no: ewentualnie odkurzacz poszukam ale nie wiem jaki:baffled: chce żeby wył jak prawdziwy:tak: Agutku Twój wydaje takie odgłosy:confused:

Byliśmy w Tesco i nic ciekawego tam nie znaleźliśmy. Były jakieś kuchnie na promocji i dużo lalek i akcesoriów. Ceny zabawek FP dużo wyższe niż na Allegro niestety. Ten gadający Kubuś w Tesco jest o 100 zł droższy niż na Allegro :szok:. Bardziej korzystna promocja jest teraz w Realu - np krzesełko uczydełko kosztuje 139 zł, a na Allegro od 150.

roksi ponoć daje rzeczywisty odgłos :tak:

my będziemy rozglądać się w tesco za lalką Agatką, ale nie wiemy czy na pewno kupimy, na razie jest taki pomysł....tylko nie wiemy, który typ, na razie skłaniamy się ku tej siusiającej do nocniczka :happy: ich ceny są podobne do allegro, bodajże minimalnie wyższe, ale do allegro trzeba koszt przesyłki doliczyć, więc wolę na miejscu kupić

blue niektóre zabawki w FP są tańsze niż na allegro w tesco, np. robot Tobi jest za 98zł a na allegro od 108zł. Pewnie część przecenili a część nie ;-)

Właśnie się zastanawiam czy jak w końcu dotrę do tych wszystkich sklepów, to czy jeszcze będą te zabawki z gazetek.

I dalej nie mam pomysłu. Podrzućcie coś:-)

Agutek też myślę nad lalkę, tylko teraz taką bardziej interaktywną;-) Jest tego tyle, że nie wiem co wybrać.

reklama
Oglądałyście kuchnie w super- hiper- marketach?;-) Nie wiem na którą się zdecydować, nie widziałam ich jeszcze na żywo. Jak dla mnie to wszystkie wyglądają tandetnie, taki plastik fantastic;-)

DUŻA KUCHNIA 75 cm 2 BLATY + AKCESORIA NAJTANIEJ! (479310036) - Aukcje internetowe Allegro
w carrefourze 69,95;-)

SMOBY Kuchnia elektroniczna TEFAL Cheftronic (476536898) - Aukcje internetowe Allegro
w C 95zł

Kuchnia 67 cm z wyposażeniem - MOCHTOYS (474081098) - Aukcje internetowe Allegro

w C 59,95

Do góry