reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ja slyszalam wiele dobrych opinii na jego temat :tak:

A nie balas sie, ze jeszcze ci sie odmieni, a zaliczka juz wplacona?
pod koniec roku moga byc fajne promocje...

reklama
Ale to jak kazdy wozek uniwersalny na pompowanych kolach ;-)

Mnie zawsze smieszy jak moje znajome do mnie gadaja, ze przeciez on jest ciezki! a potem pokazuja mi wozki, ktore im sie podobaja i sa......jeszcze ciezsze!!! i tą wagą mutsy ciagle mi probuja zawracac glowe...

dla mnie to smieszne, bo dobrze wiadomo, ze kazdy tego typu wozek sporo wazy, a mutsy ma nawet jedna z nizszych wag :happy:
nie wiem dlaczego tak się uparły na tą wagę...moze chca zebym go nie kupiła :ninja2: :growl: :rolleyes2:

z zazdrości :eek:

Dziewczyny mam pytanie.
Szczegolnie do doswiadczonych juz mamus ;-)

Otoz mam w planach zakupic jakas lekka spacerowke dla tesciowej, ktora obiecala sie opiekowac maluchem jak wroce do pracy. Mysle, ze bedzie to tak kolo 5 miesiaca maluszka. Pierwsze dwa trzy miesiace, tesciowa zdeklarowala, ze postara sie do nas przychodzic, a jak groszek bedzie mial jakos 7/8 miesiecy to bedziemy go wozic do niej. Poniewaz nie sadze, aby ona poradzila sobie z dzwiganiem mutsy chce kupic jakas lekka spacerowke specjalnie dla niej. No i tu pojawia sie problem. Moje kolezanki uznaly mnie za dziwna, ze jak ja to sobie wyobrazam, ze na zime moje dziecko bedzie w spacerowce jezdzic :baffled: Ze przeciez w gondoli trzeba!!

I tak sobie myslalam, ze chyba jednak dobrze to przemyslalam, bo:
- dziecko 7-miesieczne do gondolki mi nie wejdzie, szczegolnie mutsy
- dziecko 7-miesieczne z pewnoscia nie ulezy mi w gondolce, gdyby jakims cudem sie do niej zmiescilo,bo bedzie chcialo juz siedziec i ogladac swiat....niektore dziewczyny opowiadaly mi, ze juz 4/5 miesieczne nie da sie polozyc do gondolki, bo mu nudno:baffled:

No ale juz zwatpilam, bo wiadomo doswiadczenia u mnie brak i sie pytam.
Czy wy tez tak uwazacie, ze moje dziecko zima w gondolce powinno jezdzic i nie powinnam spacerowki kupowac???

Agutek oczywiscie, ze masz rację
7mio miesięczne dziecko w gondolce ?
No może mamy tak wożą ale ja bym tego dziecku nie zrobiła :no:

mysle, ze poczekaz zakupem spacerówki, kupisz jak już maluch będzie na świecie i już bardziej będziesz wiedziała czego chcesz od spacerówki :tak:;-)

zresztą do tego czasu pewnie wyjdą nowe ...:tak:

mysle, ze poczekaz zakupem spacerówki, kupisz jak już maluch będzie na świecie i już bardziej będziesz wiedziała czego chcesz od spacerówki :tak:

No wlasnie zamierzam ja kupic dopiero jesienia przyszlego roku, tak tylko zapytalam, bo juz zglupialam, czy ja jakas dziwna jestem, ze moje dziecko chce w spacerowce wozic :cool2:

Ja będę monotematyczna, bo ostatnio mnie ogarnęla mania zakupów na allegro i po dobrym wstępie i czwartkowej wygranej już 2 aukcje mi przeszły koło nosa....:(. Zaczynam być sfrustrowana ...:/. A najgorsze jest to, że człowiek się napala na ciuszki, które mogą nawet nie zostać założone bo np. dzieciak się urodzi duży...

Ale takie sa "uroki" hazardu... człowiek traci rozum... ech...

Tylko mi tak odbija czy Wy może też coś "kombinujecie" z allegro...?

hehehe

ja szlalam na allegro ale raczej w druga strone
mialam tyle ciuszkow po corce, ze mala wies miala by w czym chodzic :-D

mnie bardziej ekscytowalo sprzedawanie ;-)
ale wiem, wiem
znam te emocje kupowania
teraz na ebayu szalejemy jak jak Ty :-)

kupilismy fotelik samochodowy, lozeczko i zaraz sprwdze czy wygralismy jeszcze ochraniacz z kolederka

(nie mam polskich znakow :zawstydzona/y: )

No to znasz ten ból Melanie...
Jak tak będę kupowac na tym allegro to do marca się w domu wariatów znajde :/. Juz sobie dałam szlaban - tzn. jeśli w tym tyg. nic nie kupię (a mam 4 aukcje na oku ;) ) to pasuję i nawet nie wchodze na allegro!!!

Co gorsza moja Siostra mnie bardzo dopinguje i podpuszcza więc ciężko będzie zwalczyć ten świeży nałóg .... Ech życie....

Dziewczyny mam pytanie.
Szczegolnie do doswiadczonych juz mamus ;-)

Otoz mam w planach zakupic jakas lekka spacerowke dla tesciowej, ktora obiecala sie opiekowac maluchem jak wroce do pracy. Mysle, ze bedzie to tak kolo 5 miesiaca maluszka. Pierwsze dwa trzy miesiace, tesciowa zdeklarowala, ze postara sie do nas przychodzic, a jak groszek bedzie mial jakos 7/8 miesiecy to bedziemy go wozic do niej. Poniewaz nie sadze, aby ona poradzila sobie z dzwiganiem mutsy chce kupic jakas lekka spacerowke specjalnie dla niej. No i tu pojawia sie problem. Moje kolezanki uznaly mnie za dziwna, ze jak ja to sobie wyobrazam, ze na zime moje dziecko bedzie w spacerowce jezdzic :baffled: Ze przeciez w gondoli trzeba!!

I tak sobie myslalam, ze chyba jednak dobrze to przemyslalam, bo:
- dziecko 7-miesieczne do gondolki mi nie wejdzie, szczegolnie mutsy
- dziecko 7-miesieczne z pewnoscia nie ulezy mi w gondolce, gdyby jakims cudem sie do niej zmiescilo,bo bedzie chcialo juz siedziec i ogladac swiat....niektore dziewczyny opowiadaly mi, ze juz 4/5 miesieczne nie da sie polozyc do gondolki, bo mu nudno:baffled:

No ale juz zwatpilam, bo wiadomo doswiadczenia u mnie brak i sie pytam.
Czy wy tez tak uwazacie, ze moje dziecko zima w gondolce powinno jezdzic i nie powinnam spacerowki kupowac???

Lekka spacerowke juz mam upatrzona, chcialam na wakacje kupic ale na plazy male kolka nie zdalyby egzaminu
bdd78f2cce33129e.jpg

Maclaren
Techno XT
Maclaren TECHNO XT 2006 barierka OKAZJA wys. 0 zł (134699671) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry