reklama
A
Agutek
Gość
wczoraj byliśmy z mężem w sklepie z wózkami i zakochaliśmy się mutsy:-) szczególnie ten kolor
tylko nie wiemy który stelaż jest najlepszy
roksi23, tez rozpatruje ten kolor
niestety ani razu nie widzialam jeszcze tego wozka na zywo i zobacze dopiero w listopadzie i wtedy podejme decyzje...
moj maz tylko zastanawial sie czy nie jest za jaskrawy...
ale to tez jeden z naszych typow
mutsy wpadlo nam w oko jeszcze zanim zaszlam w ciaze i juz wtedy wiedzielismy, ze najprawdopodbniej na niego sie zdecydujemy...bo co tu duzo mowic - fajnie wyglada
M
miloku
Gość
Ladnie wygladaja , ale mi sie wydaja malo stabilne,wywrotne.Ale kolor swietny.
A
Agutek
Gość
tyle, co widzialam na ulicach, to wozki te sa stabilne
a do tego superskretne - to mi sie bardzo podoba hehe
nie trzeba podnosic przednich kol, zeby skrecic tylko jedna reka sie zawraca....cool
a do tego superskretne - to mi sie bardzo podoba hehe
nie trzeba podnosic przednich kol, zeby skrecic tylko jedna reka sie zawraca....cool
M
miloku
Gość
A jak ta rurka sie zlamie??!!!one bardziej z tego powodu wydaja mi sie jakies nie pewne.
A
Agutek
Gość
Hihi ;-)
nie, no mysle, ze one sie nie lamia....w koncu chyba by nie dopuscili takiego wozka do sprzedazy gdyby cos moglo byc z nim nie tak.
tak przynajmniej mysle
nie, no mysle, ze one sie nie lamia....w koncu chyba by nie dopuscili takiego wozka do sprzedazy gdyby cos moglo byc z nim nie tak.
tak przynajmniej mysle
M
miloku
Gość
I napweno masz racje , ale ja jakos nie jestem przekonana, Dla mnie 2 rurkiHihi ;-)
tak przynajmniej mysle
A
Agutek
Gość
I napweno masz racje , ale ja jakos nie jestem przekonana, Dla mnie 2 rurki
Pewnie wszystko kwestia gustu
ja od czasu gdy zobaczylam Mutsy to z kolei zakochalam sie w tej nietypowej ramie i jakos nie podchodza mi te tradycyjne w ksztalcie litery X
Ile ludzi tyle typow..kazdemu cos innego przypasuje.
I dobrze, ze mamy wybor, bo bym oszalała chyba, gdyby wszystkie mamy jezdzily takimi samymi wózkami.
U nas w sklepach i tak juz jest kiepski wybór i jezdżą prawie same Polaki i Tako....
jakoś malo to wszystko zróznicowane
I napweno masz racje , ale ja jakos nie jestem przekonana, Dla mnie 2 rurki
oni maja patent na te dwie rurki ;-)i dlatego to cholerstwo tyle kosztuje
mnie wlasnie urzekly + skretna os, prowadzi sie go jedna reka
reklama
M
Melanie
Gość
Ja sie ostatnio zastanawialam nad tym podnozkiem. Ale poltora roczne dziecko chyba potrzebuje jeszcze snu na spacerze.
Sa tez takie podwojne wozki z ktorych potem demontujesz jedno siedzenie i masz zwykly, pojedynczy.
Niezla zagwozdka.
Anija moje roczne nie potrzebuje ;-)
o ile wychodzimy po drzemce
przewaznie tak robimy i córa nie spi na spacerkach