reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
wczoraj byliśmy z mężem w sklepie z wózkami i zakochaliśmy się mutsy:-) szczególnie ten kolor
2a0luz6.jpg
tylko nie wiemy który stelaż jest najlepszy:confused:

roksi23, tez rozpatruje ten kolor :-p
niestety ani razu nie widzialam jeszcze tego wozka na zywo i zobacze dopiero w listopadzie i wtedy podejme decyzje...
moj maz tylko zastanawial sie czy nie jest za jaskrawy...
ale to tez jeden z naszych typow :happy:
mutsy wpadlo nam w oko jeszcze zanim zaszlam w ciaze i juz wtedy wiedzielismy, ze najprawdopodbniej na niego sie zdecydujemy...bo co tu duzo mowic - fajnie wyglada :tak:

tyle, co widzialam na ulicach, to wozki te sa stabilne :tak:
a do tego superskretne - to mi sie bardzo podoba hehe :laugh2:
nie trzeba podnosic przednich kol, zeby skrecic tylko jedna reka sie zawraca....cool :cool2:

Hihi ;-)
nie, no mysle, ze one sie nie lamia....w koncu chyba by nie dopuscili takiego wozka do sprzedazy gdyby cos moglo byc z nim nie tak.

tak przynajmniej mysle :-p

I napweno masz racje , ale ja jakos nie jestem przekonana, Dla mnie 2 rurki:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Pewnie wszystko kwestia gustu :tak:

ja od czasu gdy zobaczylam Mutsy to z kolei zakochalam sie w tej nietypowej ramie i jakos nie podchodza mi te tradycyjne w ksztalcie litery X :laugh2:

Ile ludzi tyle typow..kazdemu cos innego przypasuje.
I dobrze, ze mamy wybor, bo bym oszalała chyba, gdyby wszystkie mamy jezdzily takimi samymi wózkami.
U nas w sklepach i tak juz jest kiepski wybór i jezdżą prawie same Polaki i Tako....
jakoś malo to wszystko zróznicowane :happy:

reklama
Ja sie ostatnio zastanawialam nad tym podnozkiem. Ale poltora roczne dziecko chyba potrzebuje jeszcze snu na spacerze.

Sa tez takie podwojne wozki z ktorych potem demontujesz jedno siedzenie i masz zwykly, pojedynczy.

Niezla zagwozdka.

Anija moje roczne nie potrzebuje ;-)

o ile wychodzimy po drzemce :eek:
przewaznie tak robimy i córa nie spi na spacerkach

Do góry