reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
podczepiam sie pod Twoje słowa

a co do wywrotności :-D
uwierz, nie jest ;-)
Dobra dobra wierze wam.:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: . to pewnie indywidualna sprawa. juz nie kwestionuje ich stabilnosci i tak dalej , ale jestem zwolenniczka tych krzyzakow:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D , ale jako spacerowka to juz mogl by byc. Spacerowki nawet mi sie podobaja i nie przeszkadza mi jedna rurka.:-) :tak: :-) :tak: , ale gleboki wole tradycujny.

tak jak już zostalo napisane
dobrze, ze wszystkim nie podoba się to samo :tak::-)

ale praktycznosci mutsy będę bronić do krwi :szok::-D
i nie ukrywam, ze skubany nie jest lekki :baffled:

no ale coś za coś ...

i nie ukrywam, ze skubany nie jest lekki :baffled:

Ale to jak kazdy wozek uniwersalny na pompowanych kolach ;-)

Mnie zawsze smieszy jak moje znajome do mnie gadaja, ze przeciez on jest ciezki! a potem pokazuja mi wozki, ktore im sie podobaja i sa......jeszcze ciezsze!!! i tą wagą mutsy ciagle mi probuja zawracac glowe...

dla mnie to smieszne, bo dobrze wiadomo, ze kazdy tego typu wozek sporo wazy, a mutsy ma nawet jedna z nizszych wag :happy:
nie wiem dlaczego tak się uparły na tą wagę...moze chca zebym go nie kupiła :ninja2: :growl: :rolleyes2:

Dziewczyny mam pytanie.
Szczegolnie do doswiadczonych juz mamus ;-)

Otoz mam w planach zakupic jakas lekka spacerowke dla tesciowej, ktora obiecala sie opiekowac maluchem jak wroce do pracy. Mysle, ze bedzie to tak kolo 5 miesiaca maluszka. Pierwsze dwa trzy miesiace, tesciowa zdeklarowala, ze postara sie do nas przychodzic, a jak groszek bedzie mial jakos 7/8 miesiecy to bedziemy go wozic do niej. Poniewaz nie sadze, aby ona poradzila sobie z dzwiganiem mutsy chce kupic jakas lekka spacerowke specjalnie dla niej. No i tu pojawia sie problem. Moje kolezanki uznaly mnie za dziwna, ze jak ja to sobie wyobrazam, ze na zime moje dziecko bedzie w spacerowce jezdzic :baffled: Ze przeciez w gondoli trzeba!!

I tak sobie myslalam, ze chyba jednak dobrze to przemyslalam, bo:
- dziecko 7-miesieczne do gondolki mi nie wejdzie, szczegolnie mutsy
- dziecko 7-miesieczne z pewnoscia nie ulezy mi w gondolce, gdyby jakims cudem sie do niej zmiescilo,bo bedzie chcialo juz siedziec i ogladac swiat....niektore dziewczyny opowiadaly mi, ze juz 4/5 miesieczne nie da sie polozyc do gondolki, bo mu nudno:baffled:

No ale juz zwatpilam, bo wiadomo doswiadczenia u mnie brak i sie pytam.
Czy wy tez tak uwazacie, ze moje dziecko zima w gondolce powinno jezdzic i nie powinnam spacerowki kupowac???

Wow, ty tez juz kupilas wozek? :-)
A ja myslalam, ze jak pojade w listopadzie ogladac i zamowic, a potem bede odbierac w styczniu to bede za szybko miala wozek hihi :-D

reklama
nie,narazie zaplacilam zaliczke i czeka na magazynie!ale czuje sie tak jakbym go kupila!
co myslicie o tym wozku?

Do góry