reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
podczepiam sie pod Twoje słowa

a co do wywrotności :-D
uwierz, nie jest ;-)
Dobra dobra wierze wam.:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: . to pewnie indywidualna sprawa. juz nie kwestionuje ich stabilnosci i tak dalej , ale jestem zwolenniczka tych krzyzakow:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D , ale jako spacerowka to juz mogl by byc. Spacerowki nawet mi sie podobaja i nie przeszkadza mi jedna rurka.:-) :tak: :-) :tak: , ale gleboki wole tradycujny.

tak jak już zostalo napisane
dobrze, ze wszystkim nie podoba się to samo :tak::-)

ale praktycznosci mutsy będę bronić do krwi :szok::-D
i nie ukrywam, ze skubany nie jest lekki :baffled:

no ale coś za coś ...

i nie ukrywam, ze skubany nie jest lekki :baffled:

Ale to jak kazdy wozek uniwersalny na pompowanych kolach ;-)

Mnie zawsze smieszy jak moje znajome do mnie gadaja, ze przeciez on jest ciezki! a potem pokazuja mi wozki, ktore im sie podobaja i sa......jeszcze ciezsze!!! i tą wagą mutsy ciagle mi probuja zawracac glowe...

dla mnie to smieszne, bo dobrze wiadomo, ze kazdy tego typu wozek sporo wazy, a mutsy ma nawet jedna z nizszych wag :happy:
nie wiem dlaczego tak się uparły na tą wagę...moze chca zebym go nie kupiła :ninja2: :growl: :rolleyes2:

Dziewczyny mam pytanie.
Szczegolnie do doswiadczonych juz mamus ;-)

Otoz mam w planach zakupic jakas lekka spacerowke dla tesciowej, ktora obiecala sie opiekowac maluchem jak wroce do pracy. Mysle, ze bedzie to tak kolo 5 miesiaca maluszka. Pierwsze dwa trzy miesiace, tesciowa zdeklarowala, ze postara sie do nas przychodzic, a jak groszek bedzie mial jakos 7/8 miesiecy to bedziemy go wozic do niej. Poniewaz nie sadze, aby ona poradzila sobie z dzwiganiem mutsy chce kupic jakas lekka spacerowke specjalnie dla niej. No i tu pojawia sie problem. Moje kolezanki uznaly mnie za dziwna, ze jak ja to sobie wyobrazam, ze na zime moje dziecko bedzie w spacerowce jezdzic :baffled: Ze przeciez w gondoli trzeba!!

I tak sobie myslalam, ze chyba jednak dobrze to przemyslalam, bo:
- dziecko 7-miesieczne do gondolki mi nie wejdzie, szczegolnie mutsy
- dziecko 7-miesieczne z pewnoscia nie ulezy mi w gondolce, gdyby jakims cudem sie do niej zmiescilo,bo bedzie chcialo juz siedziec i ogladac swiat....niektore dziewczyny opowiadaly mi, ze juz 4/5 miesieczne nie da sie polozyc do gondolki, bo mu nudno:baffled:

No ale juz zwatpilam, bo wiadomo doswiadczenia u mnie brak i sie pytam.
Czy wy tez tak uwazacie, ze moje dziecko zima w gondolce powinno jezdzic i nie powinnam spacerowki kupowac???

Wow, ty tez juz kupilas wozek? :-)
A ja myslalam, ze jak pojade w listopadzie ogladac i zamowic, a potem bede odbierac w styczniu to bede za szybko miala wozek hihi :-D

reklama
nie,narazie zaplacilam zaliczke i czeka na magazynie!ale czuje sie tak jakbym go kupila!
co myslicie o tym wozku?

Do góry