blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Bo jest też taki droższy . Jakiś bardziej zaawansowany.jenyto ja widizałm elektryczy MEDELA za 449 dlatego tak pisałam, że drogo, za Avent Isis dałam 170 zł,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo jest też taki droższy . Jakiś bardziej zaawansowany.jenyto ja widizałm elektryczy MEDELA za 449 dlatego tak pisałam, że drogo, za Avent Isis dałam 170 zł,
jenyto ja widizałm elektryczy MEDELA za 449 dlatego tak pisałam, że drogo, za Avent Isis dałam 170 zł,
Bo jest też taki droższy . Jakiś bardziej zaawansowany.
To napiszcie jeszcze jak podgrzewacie dzieciaczkom posiłki, wodę, jaką podajecie, itp.?
Pewnie też mamy rózne swoje sposoby, typy, może czegoś nowego się dowiemy :-)
Obiadki podgrzewam w podgrzewaczu, natomiast wodę w garnuszku, bo teściowa stwierdziła że grzałka z czajnika jest szkodliwa, czasami tylko jak bardzo mi się spieszy to w czajniku. Wcześniej gotowałam mineralną, teraz zwykłą kranówę.
Byłam ostatnio w Biedronce po pieluszki Dada, bo od jakiegoś czasu używamy ich na zmianę z Babydream z Rossmana, no i obok stały pieluchy Fitti, zaczęłam je oglądać i zauważył to jeden ochroniarz i wspaniałomyślnie poradził mi wziąć Fitti, bo są niby takie same jak Dada, a tańsze. No i posłuchałam go i teraz wiem że popełniłam błąd. Po pierwsze, znacznie różnią się od Dada, bo są ceratkowe i zamiast rzepów mają przylepce, których nie idzie potem odkleić, no i po paru dniach używania moja mała ma strasznie odparzoną pupę. Nigdy więcej nie kupię już tych pieluch i Wam też nie radzę. Polecam za to wcześniej wspomniane Babydream z Rossmana (ok. 30 zł za 50 sztuk), super miękkie i delikatne i Dada z Biedronki (30 zł za 54 sztuki), chociaż te są trochę twardsze, ale i tak moim zdaniem lepsze od Pampersów, bo mają z tyłu ściągacz, żeby rzadka kupa nie wyleciała na ubranie, czego w Pampersach brakuje. No i cena jest bardziej korzystna.