reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
no to teraz ja:
  • woda - przegotowana kranówka (od zawsze)
  • obiadki podgrzewam w mikrofali (jak byłam u rodzinki musiałam podgrzewać w "kąpieli wodnej" - bardzo długo to trwa a jeszcze dłużej jak sie chce podgrzać jedzenie podczas karmienia - koszmar :angry:, w końcu sie wkurzyłam i podgrzewałam na gazie uważając żeby mi sie obiadek nie zagotował :crazy:
  • pieluchy od zawsze Pampersy. kiedyś kupiłam pare razy Dada i szczerze mówiąc zastanawiam sie czy do nich nie wrócić, choć sie troche boje czy nie będą przeciekać w nocy...:baffled:. Huggisy są do d***. Kupiłam tylko raz . śa sztywne, odparzyły, obcierały i przeciekała kupa. makabra, więcej tego błędu nie zrobiłam :wściekła/y:
  • ja nie mam problemu z podgrzewaniem czegokolwiek w nocy bo w nocy nadal <niestety> jest CYC :baffled::zawstydzona/y:
Agutek, najfajniejszy jest ten czarny ;-):-D:-D:-D

NIE POLECAM widelczyków z Canpola, odłamał się kawałek jak Zosia jadła:angry::angry::angry:

fajne są to w etui u blueberry tylko trochę drogie:sorry2:

po ile wychodzą za sztukę te pieluchy z Rossmana???

wczoraj kupiłam DUCK (tylko w Almie), po 0,56 gr za sztukę, porównywałam z innymi to były tańsze, założyłam na noc - suchutka pupa:happy:

ja mam takie niebieskie...
naprawdę są fajne, nie robią się takie kluchy jak w huggiesach i długo można je nosić, a pupa nie odparzona także polecam

reklama
Do góry