reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
nie wiem niestety, slyszalam tylko, ze przez opcje rozkladania na plasko sa tam wewnatrz ruchome czesci, ktore oslabiaja konstrukcje fotelika, co z kolei sprawia, ze jest znacznie mniej bezpieczny w trakcie wypadku.
Właśnie ten zwykły nie jest rozkładany. Ja chyba zostanę przy S4, dokupię gondolę i fotelik. Gondola mi jakoś nie przeszkadza, chociaż nie widziałam jej na żywo.

No ja tez jej na zywo nie widzialam...tylko w necie.. ;-)
ale cos mi w niej nie pasuje w wygladzie - jakis ten daszek ma dziwaczny :-p

poza tym dla drugiego dzidziusia pewnie bede chciala nowy wozio ;-)
ale nie mowie, ze na bank...moze zmienie zdanie :-)
zobaczy sie...
nie wiem w jakim stanie casual bedzie wtedy :-)

korci mnie strasznie ta jane...waga jak dla mnie kosmiczna - wozek na pompowanych kolach i stelaz wazy tylko 8kg, a ze spacerowka 9.3kg! to niektore parasolki waza po 10 kilosow :-D

chociaz twoja wersja jest tez fajna...tanio mozna miec wozek gleboki i to bardzo dobrej jakosci :tak:

a teraz jaki mialas wozek z gondola?

a teraz jaki mialas wozek z gondola?
Miałam Polaka, straszne dziadostwo. Wcisnęli nam znajomi męża.

Szczerze mówiąc też bym chętnie wypróbowała jakiś inny wózek, ale rozsądek mi mówi, że powinnam zostawić ten :-). No chyba że zarobię taką kasę na biznesie, że mi będzie wszystko jedno :-D.

Acha, miałam napisać o niekapku Tommee Tippee (btw ktoś wie jak się to wymawia? :-)). No więc wygląda fajnie, ale Karol nie bardzo umie z niego pić. A te smoczki, które kupiłam sa strasznie śmieszne. Może mi sie uda jutro zrobić zdjęcie :-).

Miałam Polaka, straszne dziadostwo. Wcisnęli nam znajomi męża.

Szczerze mówiąc też bym chętnie wypróbowała jakiś inny wózek, ale rozsądek mi mówi, że powinnam zostawić ten :-). No chyba że zarobię taką kasę na biznesie, że mi będzie wszystko jedno :-D.
blueberry pochwal się w jakim mieście mieszkasz;-) bo Polaka wózki to z Częstochowy:-)

reklama
Do góry