A
Agutek
Gość
roksi a jaka srednice maja twoje kolka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie ten zwykły nie jest rozkładany. Ja chyba zostanę przy S4, dokupię gondolę i fotelik. Gondola mi jakoś nie przeszkadza, chociaż nie widziałam jej na żywo.nie wiem niestety, slyszalam tylko, ze przez opcje rozkladania na plasko sa tam wewnatrz ruchome czesci, ktore oslabiaja konstrukcje fotelika, co z kolei sprawia, ze jest znacznie mniej bezpieczny w trakcie wypadku.
mierzyłam 16cmroksi a jaka srednice maja twoje kolka?
Miałam Polaka, straszne dziadostwo. Wcisnęli nam znajomi męża.a teraz jaki mialas wozek z gondola?
blueberry pochwal się w jakim mieście mieszkasz;-) bo Polaka wózki to z Częstochowy:-)Miałam Polaka, straszne dziadostwo. Wcisnęli nam znajomi męża.
Szczerze mówiąc też bym chętnie wypróbowała jakiś inny wózek, ale rozsądek mi mówi, że powinnam zostawić ten :-). No chyba że zarobię taką kasę na biznesie, że mi będzie wszystko jedno .
aaaaa zapomniałam że Kraków to nasz Polak tak znany teraz w u nas na topie są TakoJa mieszkam w Krakowie :-). A ten wózek kupiliśmy od znajomych używany. Ale myślę, że raczej wszędzie można je kupić .