reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
nie wiem niestety, slyszalam tylko, ze przez opcje rozkladania na plasko sa tam wewnatrz ruchome czesci, ktore oslabiaja konstrukcje fotelika, co z kolei sprawia, ze jest znacznie mniej bezpieczny w trakcie wypadku.
Właśnie ten zwykły nie jest rozkładany. Ja chyba zostanę przy S4, dokupię gondolę i fotelik. Gondola mi jakoś nie przeszkadza, chociaż nie widziałam jej na żywo.

No ja tez jej na zywo nie widzialam...tylko w necie.. ;-)
ale cos mi w niej nie pasuje w wygladzie - jakis ten daszek ma dziwaczny :-p

poza tym dla drugiego dzidziusia pewnie bede chciala nowy wozio ;-)
ale nie mowie, ze na bank...moze zmienie zdanie :-)
zobaczy sie...
nie wiem w jakim stanie casual bedzie wtedy :-)

korci mnie strasznie ta jane...waga jak dla mnie kosmiczna - wozek na pompowanych kolach i stelaz wazy tylko 8kg, a ze spacerowka 9.3kg! to niektore parasolki waza po 10 kilosow :-D

chociaz twoja wersja jest tez fajna...tanio mozna miec wozek gleboki i to bardzo dobrej jakosci :tak:

a teraz jaki mialas wozek z gondola?

a teraz jaki mialas wozek z gondola?
Miałam Polaka, straszne dziadostwo. Wcisnęli nam znajomi męża.

Szczerze mówiąc też bym chętnie wypróbowała jakiś inny wózek, ale rozsądek mi mówi, że powinnam zostawić ten :-). No chyba że zarobię taką kasę na biznesie, że mi będzie wszystko jedno :-D.

Acha, miałam napisać o niekapku Tommee Tippee (btw ktoś wie jak się to wymawia? :-)). No więc wygląda fajnie, ale Karol nie bardzo umie z niego pić. A te smoczki, które kupiłam sa strasznie śmieszne. Może mi sie uda jutro zrobić zdjęcie :-).

Miałam Polaka, straszne dziadostwo. Wcisnęli nam znajomi męża.

Szczerze mówiąc też bym chętnie wypróbowała jakiś inny wózek, ale rozsądek mi mówi, że powinnam zostawić ten :-). No chyba że zarobię taką kasę na biznesie, że mi będzie wszystko jedno :-D.
blueberry pochwal się w jakim mieście mieszkasz;-) bo Polaka wózki to z Częstochowy:-)

reklama
Do góry